FOTBAL  »  LIGA 2  »  GAZ METAN MEDIAŞ

După 8 ani

Articol de - Publicat sambata, 01 martie 2008 00:00

Mediaşul e singura echipă din Ardeal care vrea să joace din nou în primul eşalon

Returul ligii secunde începe azi, cu o singură echipă din Ardeal implicată direct în lupta pentru promovare. Mediaşul se află pe locul doi, ce garantează accederea în prima ligă, la o distanţă de trei puncte faţă de CSM Rm. Vîlcea. La 7 puncte în spate, Mureşul Deva şi Liberty şi-au propus, în acest sezon, să fie doar arbitrii seriei a doua.

Antrenorul Mediaşului vede însă mai mulţi adversari. "Ne vom bate cu Argeşul, Vîlcea, Deva, Jiul, Liberty şi Alba Iulia", a declarat Cristi Pustai. Atuurile Gazului în acestă bătălie au fost enumerate de tehnician. "Clasarea pe locul doi, jocul bun din tur, pe care sper să-l repetăm în retur, numărul mare de victorii şi de goluri marcate, dar şi unitatea de grup. Acestea sînt principalele atuuri ale nostre", a spus Pustai. "Mai sînt puţini oameni care au participat la experienţa din 2000 în Divizia A. Noi sîntem datori să încercăm să promovăm. Sîntem pregătiţi şi material şi psihologic pentru prima ligă", a conchis tehnicianul.

850.000 de euro este bugetul medieşenilor pentru promovare

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
 •  08 Martie 2008, 11:31

poi daca e sa luam asa o sa promovewze csm ramnicu valcea shi arges gazu in nici un caz pt ca nu aveti fata papake

 •  08 Martie 2008, 11:28

stati linistiti nu o sa promovati voi nu a veti fata de liga 1 asa ca lasatio mai moala cu declaratile arges shi cred ca jiul voi in nici un caz sau salonta

 •  01 Martie 2008, 13:50

NU vedeti si voi cum stau cele 2 grupe de serie B?????fc bv, forex, fc sacele sunt in prima cu muntenia, moldova si dobrogea.si in a 2a serie arges, targoviste sunt bagate cu ardeal banat si oltenia..nu inteleg

Vezi toate comentariile (8)
Comentează