FOTBAL  »  LIGA 2  »  RETRAGERE

După un meci 1 pauză/2 final, o formație din Liga a 2-a s-a retras: "Am fost anunţaţi că echipa se desfiinţează"

FOTO: www.bihon.ro
FOTO: www.bihon.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 24 august 2017 15:19

Luceafărul Oradea s-a retras din campionat la numai patru etape după debutul ligii secunde, în condiţiile în care bihorenii aveau în acest sezon drept obiectiv promovarea în Liga I.

Finanţatorul clubului din Oradea a luat decizia radicală fiind dezamăgit de debutul ratat de sezon al Luceafărului. Bihorenii antrenați de Cornel Țălnar se află doar pe locul 16 în clasament, cu numai un punct după patru runde.

"Am fost anunţaţi de patron că echipa se desfiinţează. Probabil a fost supărat pe evoluţia jucătorilor şi pe faptul că nu a primit bani de la autorităţile locale. Jucătorii au şi ei o mare parte de vină pentru că am condus şi apoi am pierdut.

Decizia e clară, jucătorii predau echipamentul, iar mâine rezolvăm toate problemele, închidem totul. Din punct de vedere financiar nu îmi fac probleme în privinţa banilor. S-a dorit promovarea, a fost un proiect serios, dar asta este, noi să fim sănătoşi", a declarat Florentin Petre, antrenorul secund al Luceafărului, pentru TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
radumatei
radumatei  •  26 August 2017, 12:53

A fost blat si la Metaloglobus vs. Stiinta Miroslava.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează