FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROMOVARE

Echipa din Liga a 2-a care are planuri mari în acest sezon: "Dacă ajungem acolo nu vom spune nu unei promovări"

Articol de - Publicat marti, 27 septembrie 2016 11:51

Juventus Bucureşti a câştigat la Călăraşi , cu 2-1, luându-şi revanşa după partida de acum două sezoane, câştigată de gazde, cu 1-0, gol Valentin Alexandru, care le dădea călărăşenilor, atunci, biletele de pătrundere în eşalonul secund.

Graţie acestui rezultat şi sincopei Chindiei de pe teren propriu, 0-2 cu CS Mioveni, bucureştenii se află, solitari, pe primul loc al clasamentului.

Doi dintre jucătorii de mare experienţă din lotul Juventuslui au fost, de această dată, protagoniştii victoriei, Vasile Buhăescu şi George Călinţaru.

"Noi ne dorim să constituim un club bine aşezat, începând de la bază. Dar, dacă prin jocul rezultatelor vom ajunge în poziţia de a promova, nu vom spune nu", a precizat Chivorchian la Sport Total FM după succesul de la Călăraşi.

Juventus deschide runda care urmează, a X-a, odată cu partida cu Unirea Tărlungeni programată în Colentina vineri după amiază cu începere de la ora 16.00.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează