FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL PLOIEŞTI

Eduard Alexandru îndeamnă la calm

Articol de - Publicat joi, 21 august 2008 00:00

Directorul general al Petrolului, Eduard Alexandru face un apel la calm înaintea partidei dintre cele două formaţii prahovene. Să nu facem declaraţii iresponsabile care să inflameze inutil spiritele. Cine va juca mai bine şi va fi mai în formă la ora jocului va câştiga. Va fi doar o bătălie într-un război pe care noi dorim să îl câştigăm la finalul campionatului” a afirmat Alexandru. Oficialii găzarilor au stabilit şi modalitatea de intrare la joc în condiţiile în care arena Ilie Oană nu poate primi, din motive de securitate, mai mult de 2000 de spectatori. „Vom distribui invitaţii la porţile stadionului. După epuizarea tichetelor porţile arenei se vor închide. Galeria CSM-ului va primi 100 de tichete iar şefii acestei grupări zece invitaţii” a punctat Alexandru.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
 •  23 August 2008, 03:46

Anderson...asa e...ai dreptate...cu tine sunt 16...nu stiu de ce dar presimt ca duminica o sa stai cuminte ca un mos in tribune si nu o sa ai curaj sa iti sustii echipa ta favorita,adica Astra unde bERCEA se u.r.i.n.e.a.z.a pe voi. SC FC Petrolul Astra Ploiesti-CSM Ploiesti 0-3

 •  22 August 2008, 13:08

Sa fi nebun adriane ca in afara de cei 15 nu o sa ii sustina nimeni?Esti chiar asa sigur?Vedeti voi duminica...

 •  22 August 2008, 00:21

Oricum jucati in deplasare, in afara de cei 15 "suporteri adevarati" nu o sa va sustina nimeni, stiti destul de bine treaba asta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează