FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACADEMICA CLINCENI

EXCLUSIV Anunț de ultimă oră » Umilința de pe teren și suspendările l-au făcut să-și dea demisia!

Articol de - Publicat duminica, 26 martie 2017 16:24

Academica Clinceni a pierdut la un scor catastrofal meciul cu liderul Juventus București, chiar pe teren propriu, 0-7. 

Acest rezultat, dar și situația dezamăgitoare în care a ajuns formația ilfoveană l-au îndepărtat pe Alex Dragomir de la club. Vicepreședintele și-a anunțat demisia de la formația la care a ajuns în urmă cu mai bine de un an. 

Decizia este foarte probabil legată și de alte probleme din ultima vreme. În urmă cu 10 zile, Dragomir a fost suspendat 3 luni de Comisia de Disciplină a FRF. Oficialul ilfovenilor a primit și o penalitate sportivă de 25.000 de lei. 

Dragomir a fost pedepsit conform articolul 60, care se referă la corupţie/pariuri sportive/integritatea competițiilor pentru tentativa de a truca meciuri. 

Academica Clinceni ocupă locul 13 în Liga a 2-a, cu 27 de puncte. Parcursul este surprinzător, mai ales că la formația din Clinceni joacă fotbaliști precum Florin Matache, Cristi Pulhac, Hristu Chiacu sau Cristian Onțel.  

 

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează