FOTBAL  »  LIGA 2  »  INCIDENT

EXCLUSIV Mai rău ca într-un film de groază! Trupul lui Henry, întors de la aeroport la Cimitirul Bellu!

Articol de GSP - Publicat luni, 03 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 03 septembrie 2012 16:53

UPDATE 16:20 » Trupul fostului fotbalist al formaţiei Delta Tulcea, Henry, a fost întors din drum şi va fi depus la capela Cimitirului Bellu catolic. Grupul de persoane de culoare care l-a luat de la IML se află la aeroport, în aşteptarea fratelui decedatului.

UPDATE » Cei 8 bărbaţi de culoare care au ridicat trupul neînsufleţit al lui Henry de la IML se pare că sînt rude ale acestuia. Fratele fostului jucător de la Delta Tulcea va ajunge în ţară pentru a-l repatria, iar pînă se va întîmpla acest lucru, adică marţi dimineaţă, trupul va rămîne la aeroport.

Scene incredibile au avut loc la IML astăzi, în jurul orei 14:00. Jucătorii formaţiei Delta Tulcea au venit să aprindă o lumînare pentru fostul lor coleg, Henry Chinonso, decedat în urmă cu o lună.

Trupul neînsufleţit al lui Herny se află încă în România, iar rudele sale sînt aşteptate în această săptămînă să vină şi să-l repatrieze. La IML şi-au făcut apariţia 8 tipi de culoare, care au luat cadavrul, l-au urcat într-o dubiţă şi au plecat cu el. Nu se ştie cine sînt bărbaţii.

Cert este că între aceştia şi jucătorul Deltei Tulcea, Mansur, s-a iscat un conflict. Se pare că barbaţii cu care s-a certat Mansur i-ar fi reproşat anumite declaraţii date după decesul lui Henry.

Logodnica lui Henry, însărcinată, a fost şi ea prezentă la incident. Femeia a început să plîngă şi să ţipe, asistînd la scenele de groază.

CITEŞTE ŞI:

Trupul lui Henry stă de 25 de zile la IML şi nu este ridicat de nimeni!

Primele detalii despre decesul lui Henry!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
crazy1
crazy1  •  07 Septembrie 2012, 09:54

scuze... care sunt scenele alea incredibile? gesepe=kakat.

detoatepttoti
detoatepttoti  •  03 Septembrie 2012, 20:44
Postat de spivak pe 03 Septembrie 2012, 19:38

: Cei opt bărbaţi au fost arestaţi după ce SRI a anunţat că aparţin unei organizaţii teroriste de canibali din Sierra Leone. Noi amănunte la ora 20,00.

:)))))))) e criza si e foame !!! :)))

spivak
spivak  •  03 Septembrie 2012, 19:38

: Cei opt bărbaţi au fost arestaţi după ce SRI a anunţat că aparţin unei organizaţii teroriste de canibali din Sierra Leone. Noi amănunte la ora 20,00.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează