FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEZVĂLUIRI

EXCLUSIV Caz șocant la un club de fotbal din România: "Ne-au falsificat semnăturile"

Imagine de astă-toamnă, cu Giovanni Pisano (stînga), la timona clubului gugulan
Imagine de astă-toamnă, cu Giovanni Pisano (stînga), la timona clubului gugulan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2016 16:49

Foștii jucători ai clubului din Caransebeș acuză documente fabricate pentru a justifica plata unor prime la meciuri amicale.

Fotbaliștii susțin că n-au primit nici un ban pentru meciurile de pregătire cu UTA Bătrîna Doamnă, Nera Bozovici și Vulturii Lugoj, jucate în iarna anului trecut, deși în tabelul înaintat de club către FRF apar chiar și sume de peste 1.000 de lei per partidă.

Degringolada a fost totală la deținătoarea recordului absolut de depunctare din fotbalul românesc, divizionara secundă FC Caransebeș, ajunsă la -39 de puncte de la cele 13 acumulate de-a lungul turului, din cauza datoriilor acumulate către jucători.

Gazeta a intrat în posesia unor documente conform cărora șefii clubului, condus în respectiva perioadă de președintele Cosmin Popovici, susțin că au dat prime fotbaliștilor la mai multe meciuri amicale cu formații din Liga a 3-a sau a 4-a, în perioada de pregătire dinaintea returului din sezonul 2014-2015!

"Noi nu am semnat niciodată acele tabele. Se și vede că acolo sînt niște mîzgălituri, de genul «X și 0». O să mă adresez unui avocat, să văd ce se mai poate face să-mi recuperez banii", a spus Ovidiu Stoianof, trecut pe la U Craiova și transferat între timp la AS Mureșul Vințu de Jos.

Citește în ediția digitală a Gazetei Sporturilor declarațiile celorlalți jucători și vezi documentele care au intrat în posesia Gazetei!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
mihai231
mihai231  •  10 Februarie 2016, 18:08
Postat de acd79 pe 10 Februarie 2016, 17:25

banatenii si spui tot

nu vreau...sa te...jignesc.....mai bine stai in banca ta....

sumred
sumred  •  10 Februarie 2016, 17:45

Ce soc!

daniel_daniel00
daniel_daniel00  •  10 Februarie 2016, 17:26
Postat de e.interzis.sa.interzici pe 10 Februarie 2016, 17:18

Talpan se aștepta la o sentință pe 3 februarie, însă pronunțarea ei s-a amânat pentru 10 februarie. s-a amânat iar ???????????????????

Talpan, saracul, nici nu are calitate de a reprezenta CSA in procese, se lauda cu ce au castigat altii pt el.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează