FOTBAL  »  LIGA 2  »  SPORTUL STUDENŢESC

Exclusiv » Dacian Varga l-a bătut măr pe Vasile Şiman, după ce l-a tras în afara curţii FRF!

Articol de GSP - Publicat marti, 17 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 17 septembrie 2013 17:20

Astăzi s-a judecat la FRF cazul jucătorilor Sportului Studenţesc. Dacian Varga a avut un conflict violent cu patronul Vasile Şiman, pe care l-a bătut măr în curtea Federaţiei! Cele două părţi au explicat incidentul pentru GSP.RO:

Replica lui Dacian Varga: "M-am bucurat că sînt liber de contract şi astăzi am primit vestea că am semnat un nou contract cu Sportul. M-am trezit aşa, din senin, cu un nou contract!

Astăzi s-a judecat la FRF cazul jucătorilor Sportului Studenţesc. Dacian Varga a avut un conflict violent cu patronul Vasile Şiman, pe care l-a bătut măr în curtea Federaţiei! Cele două părţi au explicat incidentul pentru GSP.RO:

Replica lui Dacian Varga: "M-am bucurat că sînt liber de contract şi astăzi am primit vestea că am semnat un nou contract cu Sportul. M-am trezit aşa, din senin, cu un nou contract!

Este înregistrat cum că eu am semnat cu Sportul cu 30.07.2013. Culmea tupeului, a obrăzniciei şi a golăniei! Este vorba despre un contract pe un an de zile. Pentru că este criză, atunci eu aveam un salariu de 5.000 de euro pe lună, dar acum am 4.000.

Merg la poliţie acum să fac plîngere penală! Pe fiecare pagină este o altă semnătură. Sînt 10 pagini. Nu pot sta aşa. Cine poate să creadă că după ce ne-am măscărit la televiziuni, eu aş fi putut vreodată să semnez un nou contract?

Cînd m-a văzut la FRF, Şiman a rîs la mine şi mi-a zis că m-a rezolvat iar. După asta, m-a invitat la bătaie. Ne-am luat la harţă, el mi-a rupt tricoul şi hainele de pe mine", a spus Dacian Varga.

Replica lui Vasile Şiman: "Nu comentez, domnule! Nu s-a întîmplat nimic, din punctul meu de vedere. Păi azi nu s-a judecat nimic cu Varga. Nu e nimic adevărat. Dar pe dumneavoastră v-a sunat cineva?" :D

Reacţia lui Emilian Hulubei, preşedintele AFAN: "Astăzi s-a aflat de acest nou contract, care este înregistrat la FRF. Trebuie să vedem dacă există în patru exemplare, fiindcă deocamdată apare doar unul. Jucătorul nu-şi recunoaşte semnătura, decît cea de pe prima pagină, nu şi de pe celelalte trei.

Un aspect suspect este că reprezentantul clubului Sportul Studenţesc este fostul director general Gheorghe Cristian, care nu mai e la echipă de un an şi jumătate. Vom face plîngere penală ca să demonstrăm că e fals. Şi vrem să aflăm cum a fost înregistrat".

O relaţie tumultuoasă: nu e prima bătaie
Sezonul trecut, înaintea returului, Şiman şi Varga au avut un conflict înaintea partidei Sportul Studenţesc-Farul Constanţa, 0-3 la masa verde. Atunci, patronul Sportului a aruncat cu o masă şi cîteva scaune înspre Dacian Varga, pe stadionul Juventus din Colentina.

Dacian Varga se afla sub contract cu Sportul Studenţesc, din 2004, şi a încercat în repetate rînduri să părăsească echipa din Regie. În urmă cu cîteva zile, jucătorul în vîrstă de 28 de ani a fost declarat liber de contract şi a început să îşi caute angajament.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (144)
florinch
florinch  •  17 Septembrie 2013, 23:59

Daca si acum FRF nu ia atitudine impotriva acestui Siman, un om de nimic, inseamna ca toti din Federatie sunt manjiti de profesoras rau de tot. Nu cred ca Varga ar fi fost atat de fraier sa mai semneze ceva pentru acest nemernic, nici macar demisia nu trebuie sa i-o dea escrocului astuia semnata, pentru ca este in stare sa o contrafaca si sa reiasa ca de fapt el, Siman, este persoana pagubita de Varga. Siman= ESCROC

enjoy.the.silence.
enjoy.the.silence.  •  17 Septembrie 2013, 23:04
Postat de cristivu pe 17 Septembrie 2013, 18:35

Cum adica Varga l-a batut pe siman ? Omu zice ca siman i-a rupt atat un picior cat si hainele. Nu inteleg titltul articolului.

L-a batut mar chiar:))))) Siman va plati pt chinul aplicat acetor baieti! Ori el ori copiii lui!

montgomerry
montgomerry  •  17 Septembrie 2013, 23:01

Siman parca e finul lui Copos,nu?

Vezi toate comentariile (144)
Comentează