FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID CFR SUCEAVA

EXCLUSIV Rapid CFR Suceava atacă promovarea! Moldovenii pregătesc mutări spectaculoase, iar un fost stelist va fi președintele clubului

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 25 iulie 2016 16:33

Dorin Goian va fi noul președinte al echipei Rapid CFR Suceava, formație care urmărește să promoveze în Liga 1 în sezonul viitor.

Fostul fundaș al Stelei și-a încheiat recent cariera și se află în acest moment în vacanță în Grecia, însă va reveni în țară la finalul acestei săptămâni pentru a pune la punct ultimele detalii cu gruparea suceveană.

"Într-adevăr, există o ofertă pentru a prelua conducerea clubului, vreau să rămân în fotbal. În principiu, lucrurile sunt clare în ce mă privește, dar urmează să mai avem o discuție finală când revin în țară. În proporție de 95% echipa va fi înscrisă în liga secundă", a spus Goian.

Primăria Suceava a aprobat bugetul echipei pentru acest an, care va ajunge la 300.000, din care 80% reprezintă finanțare din partea primăriei, în timpul ce restul banilor vor veni din sponsorizări. Bugetul pentru retur va fi stabilit la începutul anului viitor.

Antrenorul echipei este Adrian Iencsi, fostul fundaș al Rapidului, în vârstă de 41 de ani, iar director sportiv va fi Dănuț Perjă.

Jucătorii cei mai importanți care evoluează la Rapid CFR Suceava sunt fostul jucător al Stelei, Daniel Bălan (35 de ani),  și fostul dinamovist, Dorin Semeghin (37 de ani), iar moldovenii negociază aducerea mijlocașului Ștefan Grigorie (34 de ani).

Anul trecut, Rapid CFR Suceava a încheiat pe locul 10 sezonul regulat al Ligii a doua și pe poziția a treia în clasamentului din play-out.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
americanu197
americanu197  •  26 Iulie 2016, 07:39

lu dinamo deja le tremura budigaii pe ei

valii_sv
valii_sv  •  25 Iulie 2016, 21:58

Stirea este in mare parte adevarata ! Doar ca acesti ziaristi iar , ca in multe cazuri , mai adaugă si de la ei ! Echipa de numeste acum Foresta Suceava si nu are nici un gând de promovare in liga a 1-a in viitorul imediat ! Speră sa fie primita inapoi in liga a 2-a cu toate ca a retrogradat in plan sportiv ,tinand cont de problemele financiare ale altor echipe din aceasta liga ! Sunt din Suceava si va asigur ca asa trebuia sa sune aceasta stire despre echipa noastra !

florin_99
florin_99  •  25 Iulie 2016, 18:06

Neoficial, asta este cea mai tare stire a verii!! Pana acum . Stimabililor: cat mai costa o astfel de stire?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează