FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A 4-A, ACADEMIA RAPID - CSA STEAUA, AZI, ORA 19:15

Face orice să râdă de Steaua » Becali susține Rapidul! S-a implicat direct înaintea derby-ului cu CSA

Articol de - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 09:00

De când a început sezonul, Becali i-a sunat pe oficialii giuleșteni și s-a interesat de planul clubului. Academia e scurtătura perfectă pentru el, o piedică pentru CSA, pe care nici n-o finanțează.

Academia Rapid- CSA Steaua are o miză mare și pentru Becali, chiar dacă se joacă tocmai în Liga a 4-a. Gigi e interesat din cauza conflictului în care se găsește cu Armata, care l-a deposedat de marcă și de nume.

"Vă descurcați? E totul bine?"

Iar noul Rapid a picat perfect pentru el! Un concurent pentru CSA, pe care Becali n-o vrea promovată. El a și discutat cu oficiali ai vișiniilor din momentul în care a devenit clar că rapidiștii și-au făcut echipa ca să promoveze.

S-a interesat de planul lor și le-a urat succes. Nu le-a propus să-i și finanțeze. "Probabil a fost conștient că nu s-ar pune problema să acceptăm bani de la el!", cred giuleștenii. Ceea ce pentru Becali e chiar un bonus!

El apucase să anunțe că va sprijini formații aflate în aceleași ligi prin care va trece Steaua, doar pentru ca formația Ministerului Apărării să nu urce până în Liga 1 în 2020, așa cum și-a fixat obiectivul.

Și util, și gratis

Rapid constituie un rival greu pentru "militari", și nici nu mai e nevoie ca Becali să consume bani ca să împiedice Armata. Giuleștenii au bugetul asigurat pentru acest sezon, chiar dacă încă nu a fost aprobată finanțarea de la Primăria Sectorului 1. Sponsorul principal, Gruia Stoica, acoperă grosul sumei necesare prin societatea Grup Feroviar Român, înscrisă și pe tricourile de joc.

Ca și roș-albaștrii, vișiniii și-au propus să promoveze an de an, dintr-un eșalon în altul, ca să joace în 2020 în prima divizie pe arena proprie. Și Ghencea, și Giuleștiul vor fi modernizate pentru organizarea Euro 2020, pentru a servi ca terenuri de antrenament pe timpul turneului. 

În 2007 a fost dinamovist

Rapid a constituit un rival și pentru FCSB, cu care a luptat și pentru titluri interne, și pentru un loc în semifinalele Cupei UEFA în 2006. Becali a arătat însă că trece ușor peste tradiția concurenței. În 2007 a apărut în Ștefan cel Mare cu un fular al lui Dinamo la gât. Avea nevoie ca roș-albii s-o bată pe CFR, pentru ca echipa lui să prindă locul al doilea în locul clujenilor. Deja campioni, "câinii" au învins cu 1-0, gol Adrian Cristea, și i-au îndeplinit dorința lui Gigi. 

Lăcătuș e cu FCSB, Tudorel e anti

Dușmănia pe care i-o poartă Gigi echipei Armatei nu e întoarsă de Lăcătuș, directorul tehnic al noii Steaua. Marius a recunoscut la DigiSport: "Eu o susțin pe FCSB în Liga 1, că doar n-o să fiu fanul lui Dinamo sau al CFR!". Tudorel Stoica, fost căpitan al roș-albaștrilor în anii 80, e mai radical. El a făcut o mărturisire șocantă în urmă cu câteva luni: "N-am niciun motiv să țin cu FCSB. Ce dacă are culorile roșu și albastru? Mai sunt și alte echipe cu aceste culori. Nici în derby nu țin cu FCSB! Păi, când eram mic eu eram dinamovist!". Tudorel e printre gloriile care insistă că FCSB nu are nicio legătură cu tradiția Stelei adevărate. 

2.90
este cota la casa de pariuri Winner pentru o victorie a Rapidului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (52)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  15 Octombrie 2017, 07:41

plin de clone! ma intereseaza prea putin cine are dreptate, dar adevarul este ca TOATE sunt clone! adevaratele echipe au murit de ceva timp! orice incercare de resuscitare da gres,si inca din fasa! de ce "academia"? de ce "csa"? de ce "petrolul 54"? de ce "ssc farul"? simplu, pentru ca nu sunt echipele care au murit! daca ar fi fost s-ar fi numite steaua, rapid, petrolul Ploiesti etc! ca o luam pe ioana si o imbracam cu hainele mariei si asteptam ca primaria sa cumpere numele mariei si sa-l dea ioanei, cam asta e tot ce se face! concluzia,sunt toti clone!

crangasi_visiniu
crangasi_visiniu  •  14 Octombrie 2017, 14:45
Postat de randoom_._ pe 14 Octombrie 2017, 14:28

laudati? incredibil,deci eu va fac o clona sustinuta de psd,pentru ca asta sunteti si voi spuneti ca va laqud? adevaratii rapidisti nu sustin clona academira rapid,iar tu stii asta. tu la randul tau fiind o clona. erau aici cativa rapidisti inainte sa va desfiintati, care nu au mai intrat niciodata dupa pe gsp. exceptie,atunci cand au venit sa spuna ca nu sustin clona academira rapid finantata de partid. si aia chiar ca sunt rapidisti.

Deci noi avem sold out in 2 zile si vine asta pe gesepe sa ne spuna ca "adevaratii rapidisti" nu sustin Academia.

randoom_._
randoom_._  •  14 Octombrie 2017, 14:28
Postat de crangasi_visiniu pe 14 Octombrie 2017, 13:35

Nu avem nevoie sa fim laudati, mai ales de catre ***.

laudati? incredibil,deci eu va fac o clona sustinuta de psd,pentru ca asta sunteti si voi spuneti ca va laqud? adevaratii rapidisti nu sustin clona academira rapid,iar tu stii asta. tu la randul tau fiind o clona. erau aici cativa rapidisti inainte sa va desfiintati, care nu au mai intrat niciodata dupa pe gsp. exceptie,atunci cand au venit sa spuna ca nu sustin clona academira rapid finantata de partid. si aia chiar ca sunt rapidisti.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează