FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

"Farmecul vieţii" trăieşte în Giuleşti » Rapidiștii au un sponsor care oferă mezeluri şi fripturi :)

Articol de - Publicat vineri, 05 februarie 2016 00:00

Oficialii Rapidului au semnat de curînd un contract cu o carmangerie care le va pune la dispoziţie preparate din carne gratuit pentru următorii ani.

Cu un nou administrator special, Radu Birlică, giuleştenii încearcă să supravieţuiască în Liga a 2-a şi au pornit o campania furibundă pentru a atrage diverşi sponsori. O parte dintre tratative s-au și concretizat.

Unul dintre actele parafate de Birlică este cu o carmangerie din Bucureşti. "Pentru următorii mulţi ani, la Rapid vor veni lunar sute de kilograme de carne gratuit! Mezeluri şi fripturi la discreţie pentru fotbaliştii din Giuleşti! Contractul a fost semnat, iar cei de la carmangeria «La Mircea Măcelaru'» vor livra lunar la baza de la Pro Rapid produsele care vor asigura cele 3 mese pentru jucătorii cazați acolo", spun surse apropiate clubului.

Șefii din Grant au semnat un contract cu un furnizor de bere, dar mai sînt în discuţii şi cu alte companii.

Servicii medicale gratis

Giuleştenii au mai parafat două înţelegeri. Unul cu o clinică de medicină sportivă din Turcia, Acibadem.

"Acolo vom avea totul gratuit, jucătorii vor beneficia de controale amănunţite şi nu vor plăti nici un ban pentru intervenţiile chirurgicale. Contractul e valabil pentru următorii trei ani. În plus, vom primi şi bani din partea clinicii, eu fiind foarte bun prieten cu directorul pe Europa al companiei", spune Birlică pentru Gazetă.

Al doilea contract este tot cu o clinică, dar din Bucureşti, "Fit4you". "Fotbaliştii de la Rapid vor avea la dispoziţie tot ce au nevoie. Este singura clinică unde există un aparat de electrostimulare musculară prin care se realizează contracţia muşchilor, cu ajutorul impulsurilor de joasă tensiune. Această metodă activează prin stimuli 90 la sută din sistemul muscular", mai spune Birlică.

"Eu sînt genul de om care vorbeşte de prezent, dar sper ca pe viitor să fac din Rapid un club european şi voi aduce aici cei mai buni specialişti în marketing care să promoveze acest brand". La anul trebuie să revenim în Liga 1"
Radu Birlică, administrator special Rapid

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
bakunin
bakunin  •  12 Iulie 2016, 13:06
Postat de Ghita Florin pe 05 Februarie 2016, 09:52

Farmecul vietii,RAPID,a trait si va trai din lucruri cinstite,voi ca si marea majoritate a *** ciobanului traiti din *** scapate de acesta pe jos

De-aia ati ajuns in halul asta...de cinstit ce-a fost Copos.....pr0stan mai esti, Ghitache :)))))))

steaua1986forever
steaua1986forever  •  05 Februarie 2016, 18:20
Postat de octavianus pe 05 Februarie 2016, 09:52

Un articol ne profesionist daca privim tenta pe care o sugereaza. De ce nu spuneti ca este vorba si de Carlsberg....trecem asa la "si altii" ? arata mai bine poza cu mezeluri ? Evident va place can can-ul si sa bagatelizati eforturile unor oameni de a tine in viata o echipa de traditie care culmea va face voua rating si VA DA O PAINE DE MANCAT !! Personal adresez felicitari pentru aceste contracte au fost sau mai sunt, nu stiu bine, echipe sustinute de firme de salubritate...nu este nici o rusine atata timp cat scopul final si rezultatele ajuta la bunul mers al fotbalului sau al oricarui sport din tara asta ANTI SPORT pro CAN CAN. FZR si Doamne ajuta !

deci vrei reclama pe fata? asa cum ii fac reclama pe fata la carmageria asta de care nu a auzit nimeni, nu? bine frate, macar inainte aparea P in coltul de sus, acum vad ca au "uitat" sa il mai puna...

1049402281790911
Anonimul Verde  •  05 Februarie 2016, 12:45

Pont pentru ziariștii de duzină. Au semnat contract de sponsorizare cu Carlsberg. Va pup :)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează