FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

FC U Craiova crede că rivala CS U a provocat intenţionat incidentele de la meciul cu Vîlcea: "Conspiraţie!"

Suporterii Științei au creat un manifest pe pagina de Facebook a fanilor +1   FOTO
Suporterii Științei au creat un manifest pe pagina de Facebook a fanilor

Articol de - Publicat vineri, 08 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 noiembrie 2013 09:58

Oameni apropiaţi ai echipei lui Mititelu îi acuză pe cei de la CS U că au pus la cale incidentele de la meciul de pe "Ion Oblemenco" împotriva celor de la Vîlcea pentru ca stadionul să fie suspendat la meciul cu Ştiinţa, de peste trei etape.

Înaintea meciului de miercuri, dintre CS U Craiova şi CSM Rm. Vîlcea, de pe " Ion Oblemenco", încheiat 3-1, pe site-urile de socializare a circulat zvonul conform căruia pe stadion vor intra suporteri cu torţe, în scopul de a crea incidente la meci.

Motivul? Echipa Primăriei ar dori ca stadionul Central din Craiova să fie suspendat la următorul meci pe care CS U îl va disputa acasă, împotriva echipei lui Mititelu, totul pentru a se evita un conflict între fanii celor două formaţii din oraş, dar şi pentru a nu se vedea care e echipa mai iubită în oraş.

Incidentele au avut loc întocmai cum s-a speculat: fanii echipei lui Stîngă au aprins torţe în timpul meciului şi le-au aruncat pe gazon, iar formaţia susţinută de Primărie riscă acum suspendarea terenului!

În condiţiile în care oltenii vor avea arena suspendată, FC U Craiova îşi va amîna iar revenirea pe "Oblemenco" după o perioadă de mai bine de doi ani de absenţă, echipei fiindu-i interzis să dispute meciurile de pe teren propriu pe cel mai mare stadion din oraş.

Meciul dintre CS U şi FC U este programat abia peste trei etape, dar, în cazul în care se confirmă scenariul că incidentele au fost premeditate, meciul cu Vîlcea ar fi fost ultima ocazie a echipei Primăriei de "a-şi suspenda" terenul, următoarele două etape urmînd să le dispute în deplasare, la Mioveni şi Bistriţa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (64)
mircea33
mircea33  •  09 Noiembrie 2013, 11:57

La Mioveni sunt 9 clonati.....mai multi jucatori....incredibil!VIN SI EU DIN BRAILA CU 6 MASINI PE 15 NOV CA SA RUPEM CLONELE!

xavi-
xavi-  •  09 Noiembrie 2013, 08:59
Postat de stresul_tau pe 08 Noiembrie 2013, 18:15

noi respectam regulamentul si acceptam sa ni se suspende terenul......la fel ar trebui sa faca si muicelu...sa joace la petrosani 4 etape...pt ca asa e normal.

Aha...voi respectati regulamentul -D,atunci zi-mi si mie in ce paragraf din ce regulament scrie ca o echipa trebuie infiintata direct in Liga 2?Adica ce Elita,Onoare sau Judeteana...nu...direct Liga 2,pana acum o luna o echipa infiintata mai devreme de 3 ani nu avea voie sa promoveze in prima liga...acum au modificat acest aspect special pentru CS,deci mie imi cam pare ca nu prea respectati regulamentele,este un paragraf in imn...NOI NU TRAIM DIN MILA SI POMENI,ma scuzi,dar locul dat de Mircea Sandu primariei imi suna a MILA,iar modificarea regulamentului pentru a putea promova...imi suna a POMANA!

dumi67
dumi67  •  08 Noiembrie 2013, 18:52
Postat de ovidiu_3003 pe 08 Noiembrie 2013, 18:40

Bai august ..n am fost la Severin ...dar pe Ion Oblemenco sunt prezent mereu ...de ce nu iei tu 500 de booveni sa ne dati afara cand sunt meciurile orasului Craiova pe Oblemenco ? Pe cine crezi tu ca intimidezi daca scrii pe net ...Pune mana pe arme si arata te la meciurile orasului Craiova ...lasi sunt taranii tai din booveni care n au facut armata ...

pe ion oblemenco nu joaca echipa craiovei , joaca echipa creata in eprubeta de frf . orice ati face nu veti schimba niciodata acest adevar vazut si de pe luna de orice om de bun simt . a nega evidenta este semn de paranoia . la meciurile csu vin iubitori de fotbal nu sustinatori a echipei ilegitime numita csu . in momentul cand ati acceptat targul cu diavolul ati tradat spiritul stiintei . noi ceilalti nu vrem doar fotbal la craiova , vrem pasiune , onoare , respect pt istoria traita de echipa favorita .voi insa nu puteti intelege asta . sunteti penibili si sincer va compatimesc mai mult decat va detest .

Vezi toate comentariile (64)
Comentează