FOTBAL  »  LIGA 2  »  RECONSTRUCŢIE

"Flocea" a început curaţenia de vară

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iulie 2008 00:00

Astazi, din tabăra managerului Florin Marin a plecat şi Purică. Fotbalistul, considerat de şefii Ceahlăului pe final de carieră, nu disperă şi crede că-şi poate găsi un alt angajament, la nivelul ligii secunde.

"Am încercat să-l integrăm în noua noastră formaţie. Dar am considerat, totodată, că avem destule resurse tinere, care să-i poată prelua locul şi sarcinile ce-i reveneau", a explicat, preşedintele Măstăcăneanu, despărţirea de Marian Purică.

Marian Purică este al doilea jucător care a părăsit, în această săptămînă, locaţia cantonamentului formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ, cartier general stabilit încă de marţi la Tîrgu Neamţ.

"Lăsaţi-mă, căci şi-aşa sunt mîhnit pentru ce mi s-a întîmplat. Nu vă supăraţi, dar nu pot comenta în nici un fel", a sunat, astazi dimineaţă, refuzul mijlocaşului de bandă. Marian Purică a revenit la Piatra Neamţ, iar ieri a intrat în biroul şefilor pentru a-şi cunoaşte următoarea destinaţie.

"Mai am încă un an de contract cu Ceahlăul. M-am întors cu gînduri mari, pentru că nu mi-am spus ultimul cuvînt la echipa unde am cunoscut performanţa adevărată, formaţia cea mai îndrăgită de mine. Dacă nu voi fi la nivelul eşalonului secund şi nu voi fi păstrat aici în lot nu va fi nici o problemă. Mai sunt încă două grupări interesate de mine", declarase "Puri-gol", acum două săptămîni, la revenirea în curtea Borzogheanului.

"Purică este, în opinia noastră, un jucător aflat pe final de carieră. Noi am încercat să-l integrăm în noua noastră formaţie. Dar am considerat, totodată, că avem destule resurse tinere, care să-i poată prelua locul şi sarcinile ce-i reveneau acestui jucător. Oricum, o să încercăm să căutăm o altă echipă, unde să-l transferăm pe Purică", a încheiat şeful Consiliului de Administraţie al FC Ceahlăul.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  18 Iulie 2008, 22:33

Aici erati?O,ca ma consum,imi curg lacrimi din..diverse etc-uri din cauza voastra!A venit Flocea la voi?De ce?S a va ajute sa intrati in "C"?Probabil!?Stai ma ca am uitat,voi ati facut stadion,da,imi amintesc,voi nu ati bagat bani in echipa .daaaaaa,interesant.E,nu-i nimic,se joaca in Liga a II-a cu stadion de europene,important e sa se joace.Ce anume?Voi stiti,ca-i spune fotbal,futsal,oina,polo,popice,turca,important e ca avetim unde sa jucati ma,da aveti stadion!Stadion european pent

 •  17 Iulie 2008, 18:38

asta-i ala despre care "nashu" Sandu a zis ca nu a jucat la adevarata lui valoare impotriva lui Dinamo acu' vreo cativa ani?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează