FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Florin Marin și Burcă insistă că nu pleacă din Giulești: ”Sută la sută rămînem”

Articol de - Publicat marti, 04 august 2015 00:00

Antrenorul Florin Marin și președintele Ovidiu Burcă au declarat ieri, oficial, că nu se pune problema să părăsească Rapidul după doar 10 zile de la instalare. "Sută la sută vom continua", au precizat amîndoi.

Duminică, cei doi au plecat din cantonamentul montan la București numai ca să vorbească despre transferuri cu Valerii Moraru. "Nu există riscul ca eu și Florin Marin să dăm bir cu fugiții. Trebuie să concretizăm discuțiile despre jucători, să stabilim lotul și să definitivăm al doilea cantonament", a explicat Burcă. Ieri, a fost o nouă ședință la gruparea din Grant.

Aseară, urma să se rezolve transferul lui Tomas Josl, fundaș stînga ceh, 30 de ani, care a jucat și în sezonul de primăvară pentru giuleșteni. Josl urma să semneze un acord valabil pe un an, cu opțiune de prelungire pentru încă unul.

"Am citit despre problemele cu antrenorul și cu președintele, dar am vorbit cu doamna Moraru și mi-a zis că totul e în regulă și că oficialii vor reveni la echipă", a spus Josl.

"Plecarea de la Poiana Brașov a antrenorului principal, alături de președintele Burcă, a fost cauzată de finalizarea strategiei de transferuri din această perioadă. Discuțiile au fost derulate la București, stabilindu-se prioritățile pentru întărirea lotului cu care va fi abordat noul sezon"
Comunicat Rapid

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează