FOTBAL  »  LIGA 2  »  ŞOIMII PÎNCOTA - FC HUNEDOARA 1-0

Fotbal însîngerat » Fanii şi jucătorii divizionarei C FC Hunedoara au declanşat războiul la Pîncota, după înfrîngerea cu Şoimii, 0-1

O femeie-jandarm a
fost lovită cu un
bolovan în figură
Foto: glasul-hd.ro
O femeie-jandarm a fost lovită cu un bolovan în figură Foto: glasul-hd.ro

Articol de , - Publicat duminica, 12 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 12 mai 2013 20:51

Scandal imens după ce alb-albaştrii au ratat, în mare măsură, accederea în "B": vineri seară, jucătorii şi suporterii s-au luat la bătaie cu forţele de ordine din localitatea arădeană, un fotbalist şi o jandarmeriţă au ajuns la spital

Urmaşii Corvinului au fost, tot sezonul, aproape siguri de o participare în ediţia viitoare a ligii secunde. Au pierdut avansul pe final, iar promovarea a fost ucisă, în mare măsură, alaltăieri: FC Hunedoara a pierdut la Şoimii Pîncota, 0-1. E doar la un punct în spatele Olimpiei, dar sătmărenii au meciuri mult mai uşoare în următoarele trei etape. Inclusiv un 3-0 garantat în ultima etapă, împotriva deja retrasei FCM Turda. Din cauza nereuşitei, fanii şi fotbaliştii s-au dat în spectacol la finalul jocului, iar două persoane au ajuns la spital!

Jandarmeriţa atacată, operată!
Totul ar fi pornit de la căpitanul oaspeţilor, Daniel Ambruş. Acesta le-a reproşat gazdelor că ar fi "tras" pentru Olimpia. Staff-ul şi jucătorii Şoimilor au ripostat: s-au împărţit pumni şi picioare, iar Ambruş a rămas întins la pămînt, apoi urcat în ambulanţă! N-a fost singurul transportat la Spitalul Judeţean Arad. Înfierbîntaţi în tribună, suporterii hunedoreni au atacat cu pietre o jandarmeriţă. Lovită în cap, a fost operată ieri. Fanii au rupt şi cîteva scaune, iar scandalul a continuat şi după finalul meciului: jucătorii Hunedoarei şi-au aşteptat adversarii pe tunel, dar oamenii de ordine au oprit o nouă repriză de bătaie.

"Jucătorii mei au fost contactaţi înainte de meci. Nu e posibil aşa ceva! Mijlocaşului Suciu i s-a spus să facă fault în careu"
Pavel Piroş, preşedinte Şoimii Pîncota

"Pentru ce au jucat aşa? Toată lumea e împotriva noastră. E un circ total. Ambruş a ajuns la spital după ce a luat doi pumni în faţă"
Marius Opric, antrenor FC Hunedoara

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
gemminy55
gemminy55  •  13 Mai 2013, 08:48

cam asa se intimpla la noi in fotbal! trage o echipa ptr cealalta cind e cazul,si iese scandal dupa aceea,asa ca si in liga 1 au fost astfel de jocuri dure cind unii fara miza au incurcato pe alta la titlu sau la vreo cupaeuropeana!dar,mai trist e cu bataia sau lovirea cu obiecte contondente!parca unii sunt dusi cu capul de-a binelea!as vrea ca acei jucatori ce se lovesc cu pumnii si picioarele sa fie exclusi din jocuri cel putin10etape iar cei din conducere un campionat intreg! nu ar mai fi asa cocos unu gen ....prostituata de MIMI STOICA! Ce loveste suporterii desigur bazat pe bodiguarzi,ca daca era singur....poate se va gasi un NAS si ptr el pina la urma!

rosu_79
rosu_79  •  12 Mai 2013, 20:26

au dreptate cei de la fc hunedoara ca cei de la olimpia satu mare au cumparat toate meciurile .eu am fost la meciul dintre UNIREA DEJ siOLIMPIA SATUL MARE si am vazut cel mai mare blat.

harison
harison  •  12 Mai 2013, 11:50

Da mari barbati ataci o femeie cu pietre,vaisamar de capul lor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează