FOTBAL  »  LIGA 2  »  RETRAGERE

Fotbalul românesc a mai rămas fără o echipă » S-a desființat și a postat documente cu modul în care a fost prăduit clubul

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 februarie 2018 16:44

Problemele financiare au răpus-o pe Olimpia Satu Mare, care nu va mai continua în sezonul din Liga a 2-a.

Echipa din Satu Mare a fost penalizată de comisiile FRF cu 50 de puncte din cauza litigiilor cu foștii fotbaliști. Pe pagina de Facebook a Olimpiei au fost postate mai multe documente prin care se arată cum a fost distrusă echipa și cum s-au scos bani din club.

"Vă prezentăm atașat o parte din ceea ce considerăm că a prejudiciat clubul încă din primii ani de la înființare. Pornind din altă ligă decât cea mai de jos, Olimpia a pornit ca un copil răsfățat căruia i se făcea drum printre concurenții zilei.

Dacă înscrierea direct într-o ligă superioară poate fi explicată prin acordul partenerilor de competiție (dacă acesta a existat) nu ne putem explica lipsa din arhiva clubului a oricărei înregistrări de plată către AJF-ul local, știut fiind faptul că orice participant la competițiile organizate de către aceasta, trebuie să achite baremuri de arbitraj și observare a meciurilor", se arată pe facebook-ul Olimpiei.

Olimpia Satu Mare s-a înființat în 1921 și a jucat șapte sezoane în Liga 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
18cris
18cris  •  19 Februarie 2018, 14:50

Pacat..atitudinea asta excesiv punitiva a comisiilor respective e foarte daunatoare fotbalului romanesc. Oare cand vor intelege ca un club poate ajunge sa-si plateasca datoriile doar daca e ajutat si lasat sa activeze?!..nu daca i se da la cap cand e pe jos. Oare cate cluburi vor mai fi lasati sa distruga?!..Rapid, Otelul, Petrolul, U Cluj? acum Olimpia. Datoriile se puteau recupera daca cluburile jucau ..celor din prima liga li se poate lua din suma alocata din drepturi TV dar odata retrogradat un club e aproape tot distrus..in cel mai bun caz durand ani pana sa revina cu tot felul de tertipuri..reinfiintare, etc Foarte mediocra mentalitatea celor din comisii si in general la FRF si LPF!!

10204072431627928
Mircea Serban  •  18 Februarie 2018, 18:41

Helvei, Both, Satmareanu au fost jucatorii Olimpiei! Odihna vesnica sportului romanesc!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează