FOTBAL  »  LIGA 2  »  SPORTUL STUDENŢESC

FOTO Incredibil! Comisiile lovesc din nou în cazul Sportul » Recurs acceptat de FRF deşi se putea face apel doar la TAS :O

Vasile Şiman
Vasile Şiman

Articol de - Publicat miercuri, 02 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 02 octombrie 2013 23:59

UPDATE / Răspunsul Federaţiei: "Dorim sa subliniem ca Secretariatul Comisiei de Recurs a inregistrat recursul formulat de SC FC SPORTUL STUDENTESC SA si a pus cauzele pe rol, in concordanta cu prevederile regulamentare. Secretariatul Comisiei de Recurs nu are competenta  de a accepta sau nu recursul (astfel cum se precizeaza eronat in articol), aceasta fiind o chestiune pe care doar Comisia o poate decide ca urmare a analizarii si solutionarii dosarelor respective". Iată aici întregul comunicat!

Deşi nu mai este reprezentată la nivelul primelor trei ligi şi a rămas fără o parte impresionantă a grupelor de copii şi juniori, Sportul continuă să fie activă la comisiile FRF.

Astfel, 17 juniori ai clubului, născuţi în 2002 şi 2003, au fost declaraţi liberi de către două comisii, cea pentru Statutul Jucătorului şi Comisia de Recurs din cadrul AMFB. În ultima, se stipula clar că decizia este una "definitivă, executivă" şi "Cu apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne în termen de 21 de zile" (facsimil)!

589409-decizie-sportul.jpg

Cu toate acestea, Sportul n-a făcut apel la TAS, ci la Comisia de Recurs a Federaţiei. Iar apelul a fost acceptat! Vasile Şiman a invocat articolul 45 (6) din statutul FRF, în care se spune că hotărîrile Comisiei de Apel sau Recurs din cadrul AJF se pot ataca la Comisia de Recurs a FRF.

"Aceea este o regulă generală, valabilă pentru toate litigiile. În cazul de faţă, avem de-a face cu Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorului de Fotbal, care stabileşte clar cum funcţioneaza comisiile la aceste litigii, şi zice clar la art. 21.1 lit. c): "deciziile Comisiei de Recurs a AJF pot fi atacate exclusiv la Tribunalul Arbitral al Sportului". Exclusiv e un termen destul de hotărîtor. În drept, specialul derogă de la general", spun apărătorii puştilor.

Judecarea recursului va avea loc mîine.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
gabryel28
gabryel28  •  02 Octombrie 2013, 21:40

FRF=MAFIE iar DNA somn usor mizerabililor!

alexmarin
alexmarin  •  02 Octombrie 2013, 21:18

nu isi lasa Nasul prietenul la greu......daca vrea da ordin si Varga mai joaca inca 300 de ani la Sportul....gratis.

ertyuiop
ertyuiop  •  02 Octombrie 2013, 20:47

Incredibil ce se intampla la frf&lpf......ferice de cei care nu vor prinde acesti dinozauri!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close