FOTBAL  »  LIGA 2  »  SPORTUL STUDENŢESC

FOTO Lovitură pentru Vasile Şiman! Jucătorii Sportului au cîştigat procesul la TAS! Clubul are mari şanse să se desfiinţeze

Articol de - Publicat luni, 10 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 10 martie 2014 13:13

Jucătorii Sportului au cîştigat procesul cu Vasile Şiman la TAS. Patronul Sportului va fi obligat să le achite toate restanţele salariale.

AFAN a publicat şi decizia primită în această dimineaţă de la Lausanne.

Cum stadionul nu este al patronului, iar din cauza altor procese s-a pus deja sechestru pe unele bunuri ale clubului, cel mai probabil Sportul Studenţesc se va desfiinţa, iar jucătorii nu-şi vor recupera banii.

Şiman va trebui să plătească şi cheltuielile de judecată, unele extrem de costisitoare.

Oricum, echipa de fotbal nu mai exista de un an, nici măcar la Liga a IV-a, fiind exclusă din cauza datoriilor.

Jucătorii care au cîştigat procesul: Octavian Ormenişan,  Andrei Lungu, Leonard Dobre, Sebastian Ghinga, Daniel Lung, Valentin Lazăr, Codruţ Cioranu.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
stiintacv
stiintacv  •  10 Martie 2014, 18:46
Postat de schwartz69 pe 10 Martie 2014, 17:15

porc mai mare ca asta nu cred ca a existat ! a nenorocit o gramada de jucatori tineri, cu viitorul in fata, si-a batut joc de ei ! si nu vorbesc doar de cei citati in articol, mizeria tine de multi ani , ex Varga ....

mai e unul mititelu

schwartz69
schwartz69  •  10 Martie 2014, 17:15

porc mai mare ca asta nu cred ca a existat ! a nenorocit o gramada de jucatori tineri, cu viitorul in fata, si-a batut joc de ei ! si nu vorbesc doar de cei citati in articol, mizeria tine de multi ani , ex Varga ....

conasu_boeru
conasu_boeru  •  10 Martie 2014, 17:02

Mai nebunilor unde e comentariul meu, v-ati dilit ? Nu a avut trivialitati, injuraturi jigniri...de ce l-ati sters ?! Administratore, ce faci, dormi , ai intors arma de la vanat la vanatori ?!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează