FOTBAL  »  LIGA 2  »  PREMIERĂ

FOTO Premieră în Vaslui » Primul meci din liga județeană disputat în nocturnă

Articol de - Publicat vineri, 15 mai 2015 10:10

La un an de la ultimul meci de liga I, nocturna de la Vaslui a fost reaprinsă pentru un joc din liga judeţeană, între Atletico şi FC Gârceni.

Iubitorii fotbalului judeţean din Vaslui au asistat la o premieră. Aseară s-a disputat primul joc din liga judeţeană în nocturnă. Amfitrioane au fost Atletico Vaslui, principala favorită la câştigarea campionatului judeţean, şi FC Gîrceni, campioana judeţeană. Nocturna nu a mai fost aprinsă la Vaslui de un an, ultimul joc care s-a disputat la lumina reflectoarelor fiind FC Vaslui - Astra, scor 1-4, disputat pe 19 mai 2014.

Meciul a fost unul plăcut, iar noua echipă a Vasluiului, cu şanse de a evolua în liga a treia din toamnă, s-a impus cu scorul de 4-0, cîştigînd seria Nord, cu două etape înainte de terminarea sezonului regulat. Cele două echipe se vor întîlni şi în play-off-ul ligii a patra, unde mai sînt calificate Juventus Fălciu şi Pajura Huşi. 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
lolica123
lolica123  •  22 Mai 2015, 08:58

pai ala e teren de antrenament ma :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează