FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSU CRAIOVA

UPDATE Suporterii Craiovei împotriva echipei Olguţei » Au vandalizat autocarul echipei! Reacţia lui Mititelu

Foto: ghidsportiv.ro +2   FOTO
Foto: ghidsportiv.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 21 iulie 2013 22:05

UPDATE 21:50 / Adrian Mititelu a vorbit despre gestul suporterilor, care au scris cu vopsea pe autocarul echipei Olguţei Vasilescu.

"Mă aşteptam, e doar începutul Sînt pătimaşi, eu am simiţit-o pe pielea mea. Pe toate blocurile am fost contestat. Mai reprobabil e însă ce face echipa lui Pavel Badea", a spus Adrian Mititelu la Radio GSP.

***

Galeria Craiovei nu susţine proiectul primarului Olguţa Vasilescu, care a înfiinţat o nouă echipă a Universităţii.

Aflaţi la Severin, de unde urmau să plece în Serbia, jucătorii lui Erik Lincar au avut parte de o surpriză cînd s-au trezit. Pe autocarul echipei au găsit scrise două mesaje semnate de "Peluza Sud 97", o facţiune a galeriei Craiovei, anunţă ghidsportiv.ro.

Aceştia au scris cu vopsea: "CS + FRF nu este U Craiova" şi "Ştiinţa este numai una", semn că vor sprijini în continuare echipa lui Adrian Mititelu, chiar dacă şi acesta este contestat.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (144)
petrusm
petrusm  •  23 Iulie 2013, 17:42

EXISTA O SINGURA CAMPIOANA A UNEI MARI IUBIRI...CLONE, OLGI -PRIMARI-OPORTUNISTI, VOR FI DATI UITARII...S-A DESCALIFICAAT SINGURA DNA PRIMAR...S-A FACUT DE RAS... CICA S-A RETRAS SI DIN PROCESELE CU FRF SI LPF... CU SIGURANTA NU VA MAI IESI PRIMAR DATA VIITOARE...OLTENII NU IARTA ...

viorescu
viorescu  •  22 Iulie 2013, 11:06

Daca a fost opera Peluzei Sud, nu este nici un vandalism. Fiind vorba de bani publici (locali), inseamna ca-s si ai lor. Ori vandalism pe proprii bani, n-am auzit! Au vrut doar sa dea "culoare" ideii hidoase a autoritatilor. Nu-i asa ca acum ii sta mai bine? Bine, trebuie putina indulgenta, asa-i la inceput...

shogun_blue
shogun_blue  •  22 Iulie 2013, 08:52

asta este doar inceputul

Vezi toate comentariile (144)
Comentează