FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

FOTO Terenul 5 se transformă pentru CSA Steaua. Imagini surprinse astăzi » Iovan povestește ce cerere specială au avut fanii

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iulie 2017 14:38

Ștefan Iovan, unul dintre colaboratorii lui Marius Lăcătuș la CSA, anunță că fanii steliști au cerut abonamente la meciurile noii echipe a Armatei.

"Sunt cereri de abonamente. Se va juca în Complexul Ghencea, pe terenul 5, cu 900, 1000 de locuri, dacă jucăm în liga a IV-a. Avem posibilități să ne extindem.

Sunt foarte riguroși, pretențioși suporterii. Jucătorii cresc, se maturizează dacă vor avea meci de meci suportul acestor 1000, 2000 de fani", a spus Iovan la TV Digi Sport.

Fosta glorie a Stelei a adăugat că momentan echipa e susținută doar de MApN, dar speră ca CSA Steaua să atragă sponsori în momentul în care va promova.

"În acest moment Ministerul ne sprijină. Cu cât promovăm va exista interes din partea altora să ne sprijine. Proiectul a fost conceput de așa natură să creștem.

E un plan bine gândit din punctul meu de vedere. În permanență vom avea creștere, vom îmbunătăți, vom aduce noi jucători", a adăugat Ștefan Iovan.

Spre deosebire de CSA, FCSB nu a mai vândut abonamente de 6 ani de zile. În acest sezon, este singura echipă dintre favoritele la titlu care nu oferă fanilor această opțiune. 

instalează tribune pe terenul 5

Pentru a asigura cele mai bune condiții fanilor, cei de la CSA au început astăzi să monteze tribune pe marginea Terenului 5 din Complexul Ghencea.

 

Visul prinde contur! (revenim cu update)

Posted by Asociatia Stelistilor 1947 on Wednesday, 19 July 2017

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
1763907743628857
Stoica Ionel  •  28 Septembrie 2017, 17:26

Inca o clona jalnica vrednica de divizia municipala unde nici acolo nu a intrat pe usa din fata ci s-a folosit de semnaturi false vai mama lor Talpasana

valentinn10
valentinn10  •  20 Iulie 2017, 10:54
Postat de nebraska pe 19 Iulie 2017, 18:13

Super,iti creste inima cand citesti asa ceva,nu doar de clona aia gretoasa ce s-a folosit abuziv atatia ani de numele Stelei.

Ma de crescut nu prea-mi creste din contra, a luat-o in jos de cate prostii vad si aud ...csa , clubul saraciei abundente , care club fix in anul 2061 va fi in liga a 3 -a, bravo lor, pai ce iovan o fi vreun prost ?, nu , 2...

nebraska
nebraska  •  19 Iulie 2017, 18:13

Super,iti creste inima cand citesti asa ceva,nu doar de clona aia gretoasa ce s-a folosit abuziv atatia ani de numele Stelei.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează