FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSM RM. VÎLCEA - FC U CRAIOVA 1-0

FOTO U Craiova a pierdut la Vîlcea, 0-1, şi riscă să rateze play-off-ul pentru promovare!

Articol de - Publicat sambata, 15 martie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 15 martie 2014 17:22

Universitatea Craiova a pierdut şi astăzi, 0-1 cu CSM Rm. Vîlcea, şi a ajuns pe locul opt în Seria a II-a din L2.

Echipa lui Adrian Mititelu merge din rău în mai rău. Cu un singur punct cîştigat în 2014, oltenii riscă să rateze play-off-ul pentru promovarea în Liga 1. Fanii Craiovei prezenţi la meci au scandat împotriva finanţatorului şi i-au cerut să părăsească echipa, afişînd mai multe bannere împotriva sa.

Singurul gol al partidei a fost marcat de N'Kongue, în minutul 84, cu o lovitură de cap după un corner. U Craiova va evolua etapa viitoare împotriva celor de la CS Mioveni.

Echipele de start:
CSM Rm. Vîlcea: Matache - Deaconescu, I. Stoica, Pîrvulescu, E. Stoica - Cîrstoiu, L. Todea - Ad. Popa III, Codin, Briceag - N'Kongue
U Craiova: Hotoboc - Cruceru, Ciucă, D. Stoica, Buşu - Săceanu, Mîrzeanu - Goge, Stoianof, Ripoli - M. Roman

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
savoss
savoss  •  16 Martie 2014, 14:10

Pana la moarte! Cu Stiinta pana la moarte!

alenb
alenb  •  16 Martie 2014, 11:30
Postat de stefan.. pe 15 Martie 2014, 21:41

A fi satelitul lui Dinamo, cum a vrut Netoiu, sau a fi satelitul Stelei, cum a vrut Mititelu, este acelasi lucru. Netoiu si-a luat jucatorii si ne-a lasat brandul. Mai mult, cu loc in liga I. Ce bine ar fi fost daca si Mititelu ar fi procedat la fel! Nu ca ne-am fi bucurat pentru ciobanul Becali, dar fotbalul craiovean si-ar fi continuat existenta. Fara Mititelu! Comentariul tău...

ai o interpretare amuzanta. Il compari pe netoiu care dadea fuga la Bucuresti sa asiste la meciurile lui dinamo din loja, alaturi de actionarii lui dinamo cu mititelu? Netoiu nu a cedat brandul orasului sau suporterilor, cand a plecat oficial la dinamo, l-a cedat lui staicu care a distrus ce mai ramasese din echipa. Iar mititelu nu a fugit cu brandul, echipa exista doar ca primaria nu-i lasa sa joace la Craiova. Cat despre mititelu "satelitul lui steaua", de ce nu a lui CFR Cluj, doar i-a ajutat la un titlu? De ce nu al lui Vaslui, ca le-a dat locul de cupa UEFA? Auzi comparatie mititelu- netoiu..

fcu1948
fcu1948  •  16 Martie 2014, 09:30
Postat de forza.stiinta pe 15 Martie 2014, 23:50

mititelu, nu-i lasa! :))

Lasă că vă lasă rotaru pe voi! Iar Burleanu nu vă lasă să promovați. Lasă că nici afiliați nu sunteți.........

Vezi toate comentariile (29)
Comentează