FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROTEST

FOTO Un fotbalist român și-a strigat frustrarea pe Facebook: "Nu suntem sclavii CNSL. Ăsta e un fotbal murdar"

Articol de - Publicat joi, 06 aprilie 2017 08:56

FC Brașov ocupă locul 2 în Liga a 2-a, unul care ar promova echipa de sub Tâmpa la finalul sezonului, însă situația clubului nu este deloc "roz".

"Stegarii se bazează 90% în acest retur pe banii pe care FCSB îi mai datorează în contul trecerii lui Alex Chipciu la Anderlecht, 230.000 de euro, bani care întârzie să ajungă în contul grupării brașovene.

Principalul motiv, un litigiu aflat de mai multă vreme pe masa CNSL, prin care Sporting Pitești cere la rândul ei o sumă de bani, în calitate de echipă formatoare, deși oficialii "galben-negrilor" afirmă că s-au achitat de această datorie încă din 2012.

Cum Comisia ezită să dea un verdict definitiv, lupta pentru promovare și implicit existența clubului se clatină serios, motiv pentru care căpitanul Andrei Poverlovici a ales să protesteze într-un mod inedit: și-a postat pe Facebook două imagini cu ghetele sale, cusute pe toate părțile, alături de un mesaj pentru membrii Comisiei.

"#nu #suntem #sclavii #comisieiCNSL
Domnilor de la comisii dați-mi voie să mă prezint. Sunt un jucător de fotbal "profesionist" cum vă place vouă să spuneți, al Ligii a doua din România. Mai exact, un om care trebuie să fie răsplătit pentru munca sa, depusă zi de zi și care ar trebui să se ducă la sfârșitul lunii cu salariul acasă. Din păcate, din cauza deciziilor si a intereselor care se învârt în jurul vostru, a celor ce decideți viitorul unei mâini de oameni cum suntem noi la FC Brasov.

Nu suntem numai 30 de persoane, poate 40, care alcătuim aceasta familie numită FC Brasov, la rândul nostru mai avem copii, soții, parinti care suferă din cauza voastră Deci suntem mult mai mulți!!! Așa ca treziți-vă chiar și acum în ceasul al 12-lea si dați-ne și nouă șansa să ne putem lupta pentru o promovare istorică. Aceste doua poze sunt, sper eu, destul de sugestive încât sa arate adevarata față a fotbalulului din România, Liga 2, anul 2017.

Un fotbal murdar, plin de mizerii create de-a lungul timpului de voi. Și BRAVO, ați reușit, puteți să culegeți roadele.....!! În final doresc să vă anunț, domnilor că nu veți reuși să ne destabilizați, să ne doborâti, ci din contră, vom lupta până la capăt și vom duce pe FC Brasov acolo unde îi este locul...LIGA I.
Steagu' nu moare !!!!" Andrei Poverlovici

a

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
106452019897999
Eduard Girnita  •  06 Aprilie 2017, 12:42

Pai ei au burdihanele pline , ai doare in cot de altii! Nu o sa scapam de *** astea nici in mormant!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bufnila
bufnila  •  06 Aprilie 2017, 12:15

stie cineva numele *** din aceasta comisie?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

749913671784643
Razvan Marcel  •  06 Aprilie 2017, 12:09

Ce sa le faci la niste ***?Imi place fotbalul curat,la noi in Romania sunt mai multe comisii ca echipe de fotbal,din e bani sunt platiti aceste comsii,si pt jucatori nu sunt bani.Sau sunt si sunt opriti de voi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează