FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL

FOTO Unic în România! Echipă de Liga a 2-a cu tricouri de Champions League

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2016 00:00

”Marinarii" visează la revenirea în Liga 1. Și-au ales deja echipamentul pentru sezonul viitor. Farul traversează o perioadă delicată din punct de vedere financiar, însă asta nu o oprește să aibă unul dintre cele mai frumoase echipamente din România.

Din sezonul următor formația de la malul mării va avea tricouri de la Macron, pe care va avea un detaliu special. Va fi alb albastru, în dungi, asemenea tricourilor lui QPR, formație din Championship. Pe mâini vor apărea două dintre atracțiile turistice din Constanța: Farul Genovez și Cazinoul de pe faleză.

"E singura echipă cu tricouri personalizate, direct pe modelul din fabrică, fără imprimeuri. Se realizează prin crearea unui șablon și fiecare echipament va beneficia de o vopsire diferită față de modelul clasic.

E exact cum se fac tricourile lui Milan, Inter sau Juve, în dungi. Sau cum sunt cele de la Ludogoreț și Lazio", spune Sorin Mihăilescu, importatorul Macron din România.

Și felul în care au fost alese tricourile este unul special. Pe pagina de Facebook a echipei au fost puse mai multe modele din care s-a ales: "Le dau totul gratis, așa cum a fost și în ultimii doi ani cu cele de la Legea", a mai zis Sorin.

129 de leicostă un tricou cu Farul în magazinele online ale firmei Macron

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  28 Martie 2016, 18:42

SUPER,FORZA FARUL !

563844617126598
Echipament Sportiv Dobrogea  •  28 Martie 2016, 13:41

http://www.echipament-sportiv-ieftin.ro/home/299-tricou-fc-farul-macron.html

magura
magura  •  28 Martie 2016, 10:59

129 de leicostă un tricou cu Farul în magazinele online ale firmei Macron.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează