FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS U CRAIOVA

Gabi Balint şi-a reziliat contractul cu CS U Craiova! » EXCLUSIV Prima reacţie a antrenorului pentru GSP.RO

Articol de - Publicat marti, 10 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 10 iunie 2014 15:50

În această dimineaţă, Gabi Balint şi-a reziliat contractul cu CS U Craiova, echipă cu care a reuşit promovarea în Liga 1.

Contractul îi expira la sfîrşitul sezonului, iar rezilierea a fost făcută de comun acord. Tehnicianul a oferit şi o reacţie exclusivă pentru GSP.RO după despărţirea de CS U Craiova:

"M-am simţit minunat la Craiova, am lucrat cu oameni super, dar vine o vreme cînd trebuie să mergi mai departe. Pentru mine urmează o pauză deoarece a fost o presiune fantastică deşi poate nu s-a văzut de afară. Vorbesc rezultatele pentru mine prin ceea ce am muncit alături de jucători la Craiova. Am reuşit o performanţă notabilă.

Voi rămîne simpatizantul acestei echipe, cred că o să fiu prezent la primul meci de acasă în sezonul viitor, sper eu în Liga 1. M-aş bucura enorm să urce de la an la an. Am lucrat bine şi cred că am reuşit să intru în istoria acestei grupări. Este o performanţă notabilă şi de suflet pentru că este a doua promovare. Împreună cu jucătorii am reuşit să performez la un club unde nu visam să ajung", a declarat Gabi Balint pentru GSP.RO.

Reunirea echipei era prevăzută pentru luni, iar în urmă cu două săptămîni, cînd Gazeta a anunţat de iminenta despărţire a lui Balint de olteni, sursele ziarului avansau numele lui Cristiano Bergodi, Cristi Pustai şi Răzvan Lucescu.

Primii doi sînt liberi de contract, în timp ce Lucescu jr. şi-a prelungit contractul cu Petrolul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (55)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 Iunie 2014, 15:17

A stat doua luni si ....trebuie sa mearga mai departe ..??!!!! Asta ce mai are, e chel, divortat, motociclist, ce are ??!!! Nu, in zona aia, e boala grea !

robert.fan.stinta
robert.fan.stinta  •  11 Iunie 2014, 06:50

fara suparare,insa la cum se vade treaba,daca se conyinua pe linia asta,olguta vs trebui sa il roage pe muicelu,sa o ierte pt ratacirea ,cea avut-o.si se vor impaca,ca doar panaramele se inteleg pina la urma!!

sibelius
sibelius  •  10 Iunie 2014, 21:01
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Astept sa vad adevarata U Craiova in liga I, asa cum astept si A.S.A.-ul adevarat nu clona primariei.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează
Close