FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCM CÎMPINA

Gabi Stan a părăsit FCM Cîmpina

Articol de - Publicat vineri, 08 februarie 2008 00:00

Antrenorul Gabi Stan a hotărît să plece de la divizionara secundă FCM Cîmpina. Tehnicianul a comunicat conducerii decizia la ieşirea din cantonament: "Mi-e milă de preşedintele Ştefan Chiţu, de băieţi, care s-au comportat exemplar la antrenamente, dar nu am ce face. Cu acest lot nu putem emite nici o pretenţie în campionat. Nu avem cum să ne salvăm fără a aduce întăriri. Nu am reuşit să aducem jucătorii pe care i-am dorit, iar acum este oricum prea tîrziu, pentru că toate echipele şi-au făcut deja loturile, iar cei care au rămas pe din-afară nu ne pot ajuta". Gabi Stan a antrenat echipa din Cîmpina doar două săptămîni, el înlocuindu-l în funcţie pe Imilian Şerbănică, după ce acesta din urmă suferise un infarct.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează