FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROTESTE

GALERIE FOTO A dispărut Vasluiul lui Adrian Porumboiu? Nici o problemă, facem altul! :O

Articol de , - Publicat sambata, 26 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 26 iulie 2014 12:09

Chiar dacă Adrian Porumboiu a renunţat să mai investească la FC Vaslui, fotbalul nu va dispărea în oraşul moldovean. Autorităţile locale au înfiinţat o nouă echipă: CSM Vaslui, care va juca în Liga a 4-a.

"Se vorbeşte despre un buget anual de 2-3 miliarde, ceea ce la Liga a IV-a este foarte mult. Am aflat că cei doi antrenori vor ca toţi jucătorii să aibă salarii, prime de joc, iar asta la nivelul de unde se vrea să se pornească cu noua echipă, poate fi considerat un lux.

Nu ştim dacă sînt 10 echipe din respectivul eşalon, la nivel naţional, care să le asigure fotbaliştilor un salariu lunar, au declara surse din cadrul Consiliului Local Vaslui.

Însă vechii suporteri ai formaţiei moldave nu susţin iniţiativa şi se dezic în totalitate. Fanii chiar pun condiţii primăriei pentru a veni la meciurile CSM Vaslui în mod organizat: "Preluarea palmaresului, a siglei şi a culorilor de la Adrian Porumboiu".

Iar ieri seară, peste 100 de fani s-au strîns pe stadionul Muncicipal din Vaslui şi au protestat împotriva primăriei care a decis înfinţarea unei noi echipe.

Aceştia şi-au amintit de vremurile cînd startul Ligii I provoca emoţii şi în Vaslui, iar fanii au discutat despre alternative care să împace toate taberele. Şi pe cea a lor, care se luptă pentru continuitate, pentru menţinerea numelui "FC Vaslui", dar şi pe cea a autorităţilor locale, care nu par dispuse să se înhame la cheltuieli majore.

"Spre deosebire de alţii, proiectul nostru implică din partea autorităţilor locale doar sprijin sportiv. Vrem să ne asigurăm că cei care conduc oraşul înţeleg că fotbalul la Vaslui nu trebuie sa moară", a spus la finalul întîlnirii unul dintre fanii echipei galben-verzi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
rossone.ro
rossone.ro  •  28 Iulie 2014, 01:49

1.ROSSONERO BUCHAREST (Bukarester 1912-RO-SportStud.ONE-R-dinamO) 2.STEAUA BUCURESTI (ramane pentru ca are Eu Cup Champions si SuperCupEu) 3.BANATICA POLI TIMISOARA 4.OLTENIA "U" CRAIOVA (Oltenia 1915) 5.CFR TRANSILVANIA "U" CLUJ-NAPOCA (Transilvania 1920) 6.MOLDOVA Stud.IASI 7.MUNTENIA PLOIESTI (Mutu va fi mereu simbolul echipei) 8.DOBROGEA CONSTANTA 9.CARPATICA BRASOV (? sa zicem) 10.RAPID CHISINAU (-:)) n-am nimic cu Rapid deja e asa,unirea cu acel teritoriu)

fcotelulgalati
fcotelulgalati  •  27 Iulie 2014, 23:00
Postat de steaua.libera pe 27 Iulie 2014, 01:05

Cred ca si Piatra Neamt a batut pe Juventus, in 1999.

A facut egal.

steaua.libera
steaua.libera  •  27 Iulie 2014, 01:05
Postat de fcotelulgalati pe 26 Iulie 2014, 18:37

Iasul are de fapt o echipa adusa in 2010 de undeva din judetul Prahova ( nu confunda cu Poli Iasi, desfiintata), Botosaniul e infiintata in in 2001, iar Ceahlaul Piatra Neamt nu a fost de-a lungul timpului decat o echipa ce a promovat si a retrogradat , cu mici exceptii demne de toata lauda. Singura echipa din Moldova care a reprezentat de fiecare data si Iasul si Botosaniul si Valsuiul si Galatiul si Piatra Neamt si Suceava, Vrancea, Bacaul, a fost Otelul. Si cand a batut Juventusul in 1988, si cand bateam echipele bucurestene in anii 90 de eram numiti campioana provinciei si cand a castigat UEFA Intertoto, si cand am luat titlul sau Supercupa, mereu am reprezentat MOLDOVA.

Cred ca si Piatra Neamt a batut pe Juventus, in 1999.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează