FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Ganea îi dă replica lui Dan Alexa: "E mai mic decît mine, să mă respecte"

Articol de - Publicat luni, 07 decembrie 2015 18:11

Dunărea Călăraşi a încheiat în forţă prima parte a sezonului în eşalonul secund unde iernează pe locul unu, cu 36 de puncte.

Pe locul secund, cu aceeaşi zestre, se află Rapid Bucureşti, echipă acuzată, la un moment dat, de "Ganez" că ar avea parte de favoruri în drumul către promovare.

"M-am împăcat cu Dan Alexa. Am avut ceva discuţii în contradictoriu dar am lămurit problema. E mai mic ca mine, să mă respecte!", a spus Ganea.

"Am avut cel mai bun joc din această serie iar rezultatele ne-au adus bucurii. Sper ca autorităţile locale din Călăraşi să înţeleagă că este o mare oportunitate pentru oraş poziţia pe care o ocupăm şi să ajute în continuare la fel de consistent ca şi pînă acum", a spus Ganea pentru Sport Total FM.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
mircea1957
mircea1957  •  07 Decembrie 2015, 18:37

Ganezule, ca sa te respecte lumea, in primul rand trebuie sa te respecti tu, ceea ce nu prea o faci. Daca te-ai fi respectat nu ai fi sarit la gatul arbitrilor asa cum ai facut-o. Sa spunem ca a fost o scapare, insa dupa aceea ti-ai mai dat in petec cu declaratiile. Speram sa fi mai respectuos cu echipele la care ai jucat si te-au promovat. Si echipa Rapid e mai batrana ca tine si mult mai titrata de cat tine, si, ar merita respect din partea ta.

danieliorga2000
danieliorga2000  •  07 Decembrie 2015, 19:07

Ganea nu avea curajul sa sufle in fata lui Alexa cat era in activitate......la prima intalnire directa era rupt . In ce il priveste pe Alexa , dupa pustii aia schiloditi pe teren si ramasi fara paine trebuia scos din fotbal dar a avut sustinere mare in spate.

mokinio
mokinio  •  09 Decembrie 2015, 08:57

Sper sa jucam pe Giulesti returul, sa-ti aratam cat de mult te respectam! P.S. Daca vei fi in stare de suspendare la meciul cu noi, NU veni sa stai in tribuna, inchiriaza-ti elicopter! NU te chinui sa afli ce inseamna P.S., nu-i injuratura,dar pt a intelege ce-ti vom "ura" la meciul cu pricina, i-ati laptop-ul cu tine(pt. "google translate")!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează