FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEŞ

Gaz sarin

Articol de GSP - Publicat luni, 07 aprilie 2008 00:00

Mediaşul a cîştigat derby-ul din seria a doua după un joc entuziasmant.

Meciul s-a strîns din start într-o pungă de gaze în careul medieşenilor. Iordache şi Bălaşa s-au jucat cu bricheta, fără efect. De partea cealaltă, brazilianul Eric a prins doar plasa laterală cu un şut de la marginea careului (7). Piteştenii şi-au continuat raidurile, însă Pop a respins cu un reflex de felină lovitura de cap a lui Năstăsie. Goalkeeper-ul medieşenilor l-a blocat şi pe Iordache (22), scăpat singur după lansarea lui Tameş.

Dominarea lui FC Argeş părea totală, cînd Curtean a trimis o pasă lungă pentru Prodan. Vîrful a preluat, l-a mumificat pe Lăcustă cu un dribling scurt şi a şutat violent de la 12 metri: bară-gol! După alte 9 minute (41), elevii matematicianului Pustai au mai eliminat o variabilă: corner bătut de acelaşi Curtean, cap Lazăr de la 9 metri. După pauză, Argeşul a replicat dur, Tameş transformînd penalty-ul obţinut de Iordache după un fault al lui Pop. Partida s-a încins, iar Chirciu (55) şi Iordache (60) au ratat incredibil din situaţii clare. Pînă la final s-a jucat ca la ruleta rusească. Eric a zguduit transversala, iar tribuna s-a aplecat ca pentru o reverenţă. Gaz Metan e ca şi promovată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  07 Aprilie 2008, 11:46

"argesul a replicat dur"... adica au dat un gol. no, ca nu-i chiar asa dur, am crezut c-au rupt niscai oase. altfel, echipe, ceva? date statistice? habar n-am ce jucatori mai sunt prin "B", dar snt curios.

 •  07 Aprilie 2008, 11:28

ba dar voiculet ce are ? nu stie nimeni?

 •  07 Aprilie 2008, 10:43

bravo baieti, felicitari...aveti grija in continuare mediasul e cu voi forzza gazu

Vezi toate comentariile (11)
Comentează