FOTBAL  »  LIGA 2  »  DONAȚIE

Gest incredibil al unui senator român! A decis să-și doneze salariul clubului pe care-l iubește

Articol de - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2017 13:15

Primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin, proaspăt senator, va dona salariul lunar clubului Petrolul 52. Este o continuitate în sprijinul pe care Savin l-a acordat grupării conduse de Cristi Vlad.

Savin a plătit de câteva ori chiria închirierii arenei "Ilie Oană" şi i-a premiat pe supravieţuitorii importantei victorii obţinute de gruparea petrolistă asupra marelui Liverpool.

Fostul primar din Buşteni le va facilita "lupilor galbeni", conform unei declaraţii acordate republicanews.ro, şi parcurgerea unui cantonament în cunoscuta staţiune montană.

După această nouă infuzie de optimism, Octavian Grigore va trebui să regândească programul echipei sale care nu avea, la momentul reunirii din 17 ianuarie, decât şanse mici pentru organizarea unui stagiu centralizat.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
gido
gido  •  25 Ianuarie 2017, 15:22

va muri de foame...norocul lui sunt miliardele din banci ...

ortega
ortega  •  25 Ianuarie 2017, 13:49
Postat de Florin Bălănescu pe 25 Ianuarie 2017, 13:42

Şi de ce e gestul... "incredibil", de vreme ce a fost şi făcut?***. P.S. De cînd ați ajuns voi, *** să cenzurați DEX-ul?

Dac-ai pomenit de DEX , Crăițoiu crede că-l înjuri ...

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  25 Ianuarie 2017, 13:42

Şi de ce e gestul... "incredibil", de vreme ce a fost şi făcut?***. P.S. De cînd ați ajuns voi, *** să cenzurați DEX-ul?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează