FOTBAL  »  LIGA 2  »  CANTONAMENTE

"Greii" Ligii a 2-a trag tare în această iarnă! Trei echipe merg în cantonamente în străinătate

Articol de - Publicat vineri, 16 decembrie 2016 09:31

Eşalonul secund al fotbalului românesc se chinuie să ofere ceva palpabil chiar dacă multe dintre echipele care evoluează la acest nivel competiţional traversează momente delicate din punct de vedere financiar.

Cum cortina a căzut peste actualul sezon, şi după cele două etape din retur programate, se fac planuri pentru pregătirea corespunzătoare a părţii secunde a campionatului.

Eforturile conducerilor cluburilor sunt generoase şi le permit unora dintre combatante să efectueze cantonamente centralizate în străinătate.

UTA Bătrâna Doamnă şi-a stabilit un stagiu în Spania, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe merge în Antalya, în timp ce Olimpia Satu Mare a anunţat un cantonament în Cipru. Şi liderul campionatului, Juventus Bucureşti, studiază posibilitatea efectuării unui stagiu de pregătire şi jocuri amicale în străinătate.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
tihi
tihi  •  16 Decembrie 2016, 14:26

Hai SEPSI OSK !!!Bravo si mult succes echipei din Sfantu Gheorghe!! Meritati sa intrati in primul esalon al fotbalului romanesc!!Oameni seriosi ca Hadnagy,Huiban,Minciuna,Ene,Burlacu,Niczuly si intreaga echipa a demonstrat ca se dedica integral forbalului si echipei sub directa supraveghere a lui Suciu.Fiti exemple in mocirla fotbalului romanesc,nu va lasati,ca aveti talent,seriozitate si sustinerea intregului oras!!!

chris_bu67
chris_bu67  •  16 Decembrie 2016, 14:17

Colentina poate lua și fluierașii în cantonament să nu-și iasă din mână pentru retur

Vezi toate comentariile (2)
Comentează