FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACADEMIA GHEORGHE HAGI

Hagi a schimbat 4 avioane şi a mers 7.000 km pentru a veni la un derby din Liga a III-a al echipei sale

Gica Hagi, Hagi
Gica Hagi, Hagi

Articol de - Publicat sambata, 03 aprilie 2010 00:00

6.881 de kilometri, 17 ore pe drum, 4 avioane schimbate. Aceasta a fost excursia de o zi a lui Gică, venit din Portugalia doar pentru a-şi vedea echipa, Viitorul

Incredibil tur de forţă al lui Gică Hagi! Aflat în Portugalia cu familia la "Mundialito", unde joacă şi echipa Academiei Hagi, cu Ianis căpitan, Gică a vent ieri în România. Excursie de 6.881 kilomentri doar de o zi pentru a asista la victoria formaţiei sale din Liga a III-a, Viitorul Constanţa, în derbyul cu ACS Berceni, 1-0! Astăzi el s-a întors la Faro, unde va petrece Sărbătorile alături de familie.

S-a agitat şi a dat indicaţii
Hagi nu ratează nici un meci al echipei sale. Mai mult, şi-a dorit să asiste la partida de ieri deoarece este derbyul Seriei a doua din Liga a treia. Viitorul se luptă la promovare, în Liga a II-a promovînd direct doar prima clasată în serie. Echipa lui Hagi este lider în acest moment. Gică nu a privit indiferent meciul, ci s-a agitat şi uneori chiar a strigat la jucători. La final a mers la cabine pentru a-i felicita.

Călătoria lui Hagi însumează 17 ore. Prima parte, aproape o oră de la Vila Real de Santo Antonio la Faro. Apoi a plecat cu avionul de la Faro la Lisabona, schimbînd pentru cursa de Bucureşti. Drumul pînă la Constanţa, cu maşina. La întoarcere, traseul este Bucureşti-Munchen-Faro.

"Avem mulţi copii de crescut şi vreau să fiu alături de ei. Am trăit meciul la cote maxime, mă uit ca un spectator dar nu pot să nu privesc şi din perspectiva antrenorului, partea tehnică"
Gheorghe Hagi

Eliminaţi la penaltyuri
Echipa de copii(12 ani) a Academiei Hagi s-a oprit în "sferturi" la Mundialito. Ieri, constănţenii au fost învinşi la penaltyuri de Spartak Moscova, 4-4 (0-2). La loviturile de departajare au ratat Ianis Hagi (bară) şi Tiberiu Căpuşă.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
stelist1986
stelist1986  •  03 Aprilie 2010, 14:36

Omul asta e prea bun pentru noi...20 de ani a tinut Nationala in spate si ne-a dat ce n-am visat iar acum reconstruieste pe baze solide fotbalul romanesc...vrea sa-ntoarca ceva din ce i-a dat fotbalul romanesc dar de fapt n-are absolut nicio datorie din contra... ne umileste cu bunatatea si seriozitatea lui... mizeria romaneasca suna cam asa: ca jucator il respect, a fost mare dar ca antrenor...

 •  03 Aprilie 2010, 10:56

Una peste alta divagati de la ideea principala. Hagi e printre putinii care face ceva pentru fotbalul romanesc.

 •  03 Aprilie 2010, 10:22

'Hagi a schimbat 4 avioane şi a mers 7.000 km pentru a veni la un derby din Liga a III-a al echipei sale'.....cata prostie pe cel care scrie aceste ineptii. asta precis n-a umblat decat la bunici,la tara, in sudul romaniei.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează