FOTBAL  »  LIGA 2  »  SPECIAL

I-a impresionat » Ioan Anton a primit oferte de angajare după reportajul publicat în GSP

Articol de - Publicat marti, 22 noiembrie 2016 00:00

Materialul publicat în paginile Gazetei Sporturilor de joi, 17 noiembrie, cu Ioan Anton, fostul portar al Farului, care și-a povestit viața de film, are ecouri pozitive.

Telefonul fostului fotbalist, ajuns la 54 de ani, a început să sune la scurt timp după ce ziarul a ajuns pe tarabe.

"M-au sunat cei de la Farul să merg până la Constanța, dar și cei de aici, de la mine, din Vaslui, de la Atletico. Mi-au propus să lucrez cu ei, să-i ajut în pregătirea echipei. Sunt bucuros că m-a sunat lumea, că nu m-a uitat, acum să vedem ce se va întâmpla...", spune Anton.

Chemat special la Constanța

Acum șomer, fostul goalkeper a fost invitat, în acest week-end, la Constanța de către Adrian Petrescu, unul dintre oamenii din conducerea echipei din L4, SSC Farul Constanța.

"Îi vom trimite domnului Anton biletele pentru a ajunge de la Vaslui la Constanța. Îi vom asigura două-trei zile de cazare și masă, iar sâmbătă, de la ora 14:00, va da lovitura de începere a meciului pe care-l avem cu cei de la Sparta Techirghiol. Vom discuta cu dânsul și ne dorim să colaborăm și după acest meci", spune Petrescu.

În acest moment, SSC Farul e pe primul loc în L4, având 17 victorii din 17 meciuri.

Lumea a sărit să-l ajute

Pe lângă cele două telefoane de la echipele din Constanța și Vaslui, Anton a mai fost căutat și de alți oameni potenți financiar care și-au dorit să-l ajute. "Acum sunt șomer, ajut și eu unde e nevoie. Prestez servicii, dar e destul de greu", mai spune fostul portar al Farului, fost coleg cu Petre Grigoraș la echipa de la malul Mării.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
224843671261021
Marius Marcel  •  22 Noiembrie 2016, 12:54

ADEZIUNE LA SSC FARUL Devenind membri sustinatori aveti dreptul sa votati si sa fiti votati! .................................................................................................................................. Cotizatiile si donatiile se vor face direct in contul curent Raiffeisen al clubului: RO58RZBR0000060018913282 Asociatia Suporter Spirit Club Farul Constanta sau în cadrul Maritimo Shopping Center-insulita Farul (de miercuri pana duminica de la 15.30 la 21.00) şi magazinului de echipament sportiv din incinta stadionului "Farul" (de luni pana vineri de la 9.30 la 17.30) ..................................................................................................................................Impreuna ducem mai departe spiritul farist !

valentinn10
valentinn10  •  22 Noiembrie 2016, 11:10

Frumos , f. frumos cand cei ce pot sar sa-i ajute pe cei care , nu din vina lor ajung precum Anton, bravo.

ion2010
ion2010  •  22 Noiembrie 2016, 09:15

Ar trebui sa-l ajute cel care i-a distrus cariera. Eugen Neagoe e super-bogat si nu l-a ajutat deloc. Neagoe i-a curmat cariera

Vezi toate comentariile (3)
Comentează