FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI TIMIŞOARA

Iancu: "Auditul realizat este unul sumar. Nu accept minciuni"

Marian Iancu
Marian Iancu

Articol de GSP - Publicat marti, 21 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 21 februarie 2012 11:01

Patronul timişorenilor nu este interesat de analiza firmei KPMG, despre care spune că este una făcută în grabă


Marian Iancu a intervenit în cursul serii de ieri la o emisiune locală şi a anunţat că nu este deloc mulţumit de auditul realizat de firma KPMG la clubul timişorean. "KPMG a făcut o analiză sumară. Eu nu accept să apară aceste minciuni în presă. Să răspundă public pentru analiza pe care au făcut-o", a spus conducătorul bănăţenilor. Acesta a vorbit şi despre faptul că a dorit desfiinţarea echipei după ce Poli nu a mai obţinut licenţa.

"Am vrut să ne desfiinţăm în vară pentru că ne-au luat licenţa, şi în toamnă am vrut, dar ei, autorităţile, m-au oprit, că nu se poate. Dacă vom consolida acţionaratul la anul venim în Liga I şi ne vom bate la cupele europene",a spus Iancu. Colaborarea dintre patronul lui Poli şi autorităţi a intrat în impas în ultimele zile. Firma KPMG a provocat valuri de nemulţumire după ce a decis să nu facă publică analiza făcută la societatea patronată de Marian Iancu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
zamfiroiu
zamfiroiu  •  24 Februarie 2012, 10:14

mai mincinos ca tine si b. ciobanul nu exista gunoiule.

mich
mich  •  21 Februarie 2012, 18:27

Iancu vorbeste? Mincinosul mincinosilor (ati vazut filmul?!). M-am convins si cum sta treaba cu suporterii lui poli. Din moment ce acestia ii inghit galustele lui Iancu, ba mai mult ii tin partea atunci cand acesta minte si fabuleaza mai ales impotriva CFR-lui, nu pot fi altfel decat niste [...] ziceti voi ca nu imi vine cuvantul potrivit!

reality
reality  •  21 Februarie 2012, 15:51

Ca de obicei miticii se baga in seama singuri asistati de un clujean cfr-ist de frunte. Ce ar fi daca v-ati vedea de echipele voastre si de patronii vostri ? Mai lasati-ne in pace ca oricum aceste treburi se rezolva cumva si fara parerea voastra care si asa e neavizata r.c.a.r.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează