FOTBAL  »  LIGA 2  »  MEDIAŞ

Îl vor pe Amamoo

Articol de - Publicat duminica, 25 mai 2008 00:00

Medieşenii s-au interesat ieri de soarta fostului portar al echipei Liberty, William Amamoo. Acesta a plecat în iarnă, fără explicaţii, aflîn­du-se acum în Olanda. Por­ta­rul a lansat, de altfel, semnale, că ar dori să revină în România. Foarte probabil, ghanezul va fi înrolat de Gaz Metan. “Pentru noi, greul acum începe. Căutăm jucători”, a spus antrenorul Cristi Pustai.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
 •  18 Iunie 2008, 09:02

hy William Amamoo,, iam a villager from medias.... come to gaz metan medias... is a great club..it is in !st ligue in romania...come ..we are a family here....i`ull see..we have more exotic players..from brazil.. and africa..come plzz.....i see u at liberty.. come to medias....is a good club, and opportunity to u...

 •  25 Mai 2008, 16:48

cumparat pustai cei f bun....luatill si am auzit ca sil vreti si pe zaharia si fl dan de la uta....sai luati cas buni man..hai gazu``

 •  25 Mai 2008, 14:47

aduceti ca ceilalti sunt slabi :) e bun .. .dar shi nergru :P aduceti-l ca nu ne va parea rau .. !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează