FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI TIMIŞOARA

În atenţia granzilor: Sepsi e liber de contract!

Laszlo Sepsi
Laszlo Sepsi

Articol de GSP - Publicat luni, 30 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 29 ianuarie 2012 21:05

Fundaşul pentru care Timişoara a ajuns în liga secundă poate semna cu orice echipă doreşte după precizările Tribunalului de la Lausanne


Timişoara a pierdut o nouă bătălie la Lausanne. Fundaşul Laszlo Sepsi e liber de contract, conform unei precizări de vineri a TAS, făcută la solicitarea avocaţilor săi, Josep Vandellos şi Tudor Chiuariu. "Domnul Marian Iancu a interpretat cu rea-credinţă unele pasaje din decizia TAS din 25 ianuarie şi de aceea am cerut lămuriri. Acum sper că a devenit destul de clar că Sepsi e jucător liber de contract şi că poate semna cu orice echipă", a explicat Vandellos cererea către tribunal.

În schimb, Marian Iancu a replicat din nou: "Este dreptul lui să-şi asume ceea ce TAS i-a respins şi anume opţiunea de a nu mai respecta contractul pe care îl are cu Poli. Iniţiativa trebuie să fie consolidată printr-o decizie definitivă a comisiilor abilitate. Dacă nu se va mai prezenta la echipă, va suporta consecinţele". Sepsi a fost transferat în 2010 de la Benfica pentru 1,8 milioane de euro, din care Poli a plătit doar 600.000 de euro.

"Orice altă interpretare a deciziei TAS privind confirmarea terminării contractului denotă lipsă de bună credinţă şi de principii etice"
Lămurire TAS la cererea privind încetarea contractului lui Sepsi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
flafy
flafy  •  30 Ianuarie 2012, 12:00

este exact jucatorul de care avem nevoie..si acum nu mai trebuie nici sa platim pentru el(asa cum le convine actonarolor) dar ne vom sgarci la salariu si cine stie unde se duce...

spectatorul
spectatorul  •  30 Ianuarie 2012, 10:47

Oare cei de la TAS il mai suporta pe umflatul asta care, in ultima vreme, si-a mutat "sediul" acolo?

spivak
spivak  •  30 Ianuarie 2012, 10:43

Ca şi Tokes, Cioroiancu e un erou pe măsura Timişoarei.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează