FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Incidente oribile la finalul meciului Rapid - Dacia Brăila » Valerii Moraru anunță că renunță la echipă!

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2015 14:29

După ce fanii Rapidului i-au atacat soția, patronul Valerii Moraru a anunțat că cedează acțiunile oricui este dispus să le ia. 

15:25

UPDATE:   Valerii Moraru, patronul echipei, a reacționat după incidentele de azi, de după meciul cu Dacia Unirea Brăila, și a declarat că renunță la echipă.

"Suporterii acționari și grupul lor de la tribuna a doua mi-au atacat familia. I-au înjurat și amenințat. Așa ceva nu se poate. Este inadmisibil. Începînd de azi, renunț la acțiunile pe care le am. Nu mă mai interesează Rapid.

Nu mai vreau Rapidul. Incidentul de azi m-a făcut să mă simt altfel. Săptămîna viitoare fac o conferință de presă și fac anunțul. Cine vine primul și vrea acțiunile, le ia. Dacă nu, le dau suporterilor", a declarat Moraru pentru Mediafax.

Știrea inițială:

La finalul meciului dintre Rapid și Dacia Unirea Brăila, 3-1, mai mulți fani au înjurat-o pe Violeta Moraru, soția lui Valerii Moraru, patronul echipei. În plus, aceștia au lovit cu picioarele mașina în care aceasta se afla și l-au înjurat și pe fiul ei.

"A fost foarte neplăcut. Nu m-am speriat așa tare, dar a fost urît să fiu înjurată și să îmi fie lovită mașină. Noroc că am apucat să mă urc în mașină și, după un timp, au apărut și jandarmii.

Voi face o plîngere pentru ca acei suporteri să fie interziși pe stadion. I-am recunoscut pe unii dintre ei din acel grup de la tribuna a doua", a spus Violeta Moraru potrivit DolceSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (103)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  11 Octombrie 2015, 12:43
Postat de mircea1957 pe 10 Octombrie 2015, 21:16

Ai tras rau pe nas. Am inteles, esti adeptul huliganismului, probabil ca asa te manifesti si tu pe stadion. Iei"ceva" inainte si ii dai drumul. Cred ca tu nu ai inteles nimic nici din "revolutie" (care de fapt habar nu ai ca nu a fost revolutie. esti un manipulat clasic). Crezi ca asa zisa revolutie este ca sa va puteti voi manifesta ca maimutele in copaci! Gresit. Esti pe alta craca, si in orce caz, nu pe craca ta.

:):) ..SEE ..GOD HELPED YOU... MORARU..CHANGE HIS MIND... SUCCES..URI.. LONG LIVE..THE HOOLIGANS

magura
magura  •  11 Octombrie 2015, 04:35

PACAT! Acum cand suntem pe primul loc, dam cu piciorul la noroc! Eee, am "vorbit" in rima fara sa vreau... :)))))))))))

iobag
iobag  •  10 Octombrie 2015, 22:29
Postat de mircea1957 pe 10 Octombrie 2015, 21:30

Si inca ceva. Ar trebui sa te duci tu la biserica, pentru ca "cinva" te-a salvat pe tine, nu prea demult. Ca pe indivizi ca tine, daca iesea Vadim (Dumnezeu sa-l odihneasca ) presedinte , in cursa cu Iliescu (pe care l-ai votat si tu de la inceput si pana la sfarsit. probabil ca tu-l votezi in continuare) erai impuscat pe stadioane, asa cum a promis. Dar tu, in aburii betiei tale ( de la alcohol, sau ce tragi pe nas) nu ai cum sa realizezi. In prostia ta, afisezi huliganismul ca pe o virtute, ca ceva normal, ***

O fi el prost, dar tu esti prost cu crengi si cu uraniu :-))))) auzi,ii impusca vadim pe toti oamenii rai :-)))) .

Vezi toate comentariile (103)
Comentează