FOTBAL  »  LIGA 2  »  JUVENTUS BUCUREȘTI

INTERVIU Golgeterul liderului din Liga a 2-a le dă peste nas contestatarilor și așteaptă duelul cu FC Brașov: "Să demonstrăm că suntem cei mai buni"

Articol de - Publicat joi, 08 decembrie 2016 15:02

De aproape un an în Colentina, în tricoul Juventusului, Bogdan Chipirliu şi-a câştigat statutul de principal om de gol al bucureştenilor.

19 reuşite în parcursul grupării către eşalonul al treilea, în returul trecut şi 17 goluri marcate în Liga a II-a, unde se află în imediata apropiere a lui Hadnagy şi Adi Petre, atacantul Juventusului aşteaptă cu încredere partida cu FC Braşov.

- Bogdan, următorul meci pare un adevărat derby!
- Este ultimul joc din acest an, un meci foarte important. Ne dorim, cu toţii să câştigăm şi ne luăm revanşa după înfrângerea, nemeritată, din meciul tur.

- 17 goluri până acum, o zestre importantă pentru orice jucător de eşalon secund...
- Nu este, clar, doar meritul meu. Colegii mă ajută, mă pun în situaţii bune de a marca, iar eu nu fac decât să concretizez efortul lor. Mă bucur când marchez, indiferent de adversar, pentru că îmi ajut echipa să câştige.

- 8 reuşite din penalty, adversarii au comentat de multe ori legat de acest aspect.
- Am auzit că se fac tot felul de speculaţii la adresa noastră. Dominăm partidele, avem multe acţiuni de atac, iar rezultatul se vede în victoriile noastre.

 - Bogdan, eşti un specialist al promovărilor! Ai făcut-o de câteva ori până acum
 - Am traversat, este adevărat, astfel de momente importante. Am promovat cu Fortuna şi Juventus din Liga a III-a în eşalonul secund, dar am fost şi în lotul Timişoarei în parcursul acestei grupări către prima ligă. Din păcate, o accidentare gravă m-a scos din calculele lui Dan Alexa în returul care a condus Timişoara în primul eşalon. Sper ca de această dată, la vară mai exact, să trăiesc cea mai mare satisfacţie odată cu mult dorita promovare a Juventusului în prima ligă.

 - Care sunt aşteptările de la meciul cu FC Braşov?
- Trebuie să demonstrăm că suntem, clar, cea mai bună echipă din Liga a 2-a. Şi vom face acest lucru, suntem convinşi cu toţii!

Juventus și FC Brașov sunt primele două clasate în acest moment. Bucureștenii sunt pe locul 1, cu 42 de puncte, în timp ce brașovenii sunt pe 2, cu 38 de puncte.

Sâmbătă, de la ora 11:00, cele două se întâlnesc pe stadionul din Colentina.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează