FOTBAL  »  LIGA 2  »  REVENIRE

Ioan Ovidiu Sabău, dezvăluiri despre cum a format noua echipă a "șepcilor roșii" » Obiectivele echipei

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2016 14:12

Deși susține că sunt șanse minime să revină în antrenorat, Ioan Ovidiu Sabău a acceptat rolul de manager general al Universității Cluj și povestește cum au decurs negocierile cu jucătorii care au semnat în această vară.

Sabău și-a început cariera de antrenor la "U" Cluj și a revenit în tabăra "șepcilor roșii" pentru a ajuta la consolidarea noului proiect început de clujeni. Fostul mijlocaș a vorbit despre obiectivele echipei în următorii cinci ani.

"Dacă vom investi în infrastructură, vom avea perspective frumoase. Văd un club puternic de Liga 1, cu jucători tineri din centrul propriu, foarte valoroși. Dar trebuie să punem nevoia de a avea o bază sportivă înaintea celei legate de performanță.

Pentru mine e o provocare. Eu n-am venit niciodată la masa pusă la «U» Cluj, deși ar fi confortabil să vii undeva unde lucrurile sunt deja așezate", a spus Ioan Ovidiu Sabău, într-un interviu acordat pentru pressone.ro.

Managerul general al lui "U" a fost cel care i-a convins pe Gabi Giurgiu, Alex Păcurar, Tavi Abrudan și Dorin Goga să se alăture echipei studenților.

"Nu știu dacă puteam spune «nu». Am doi copii, sunt acasă, vin să ajut clubul la care m-am format. Am crescut cu Universitatea în suflet, am copilărit în tribunele vechiului stadion și am învățat fotbal în tricoul lui «U». Când o să simt că nu mai pot juca, voi fi primul care va ridica mâna și va renunța", a spus Giurgiu întrebat despre revenirea la "U".

 Un răspuns pozitiv a oferit și Abrudan, după ce a asistat la un antrenament al clujenilor. "Hai că mă bag la joc! Aveți nevoie de mine?", a spus fostul fotbalist al Stelei și Rapidului, în vârstă de 32 de ani. 

Preluată recent de Asociația Club Sportiv de Fotbal ”Alb-Negru” a Studenților Clujeni, echipa "U" Cluj va fi susținută și de suporteri, printr-o campanie de tip " socios". Fanii pot contribui la echilibrul financiar al echipei printr-o cotizație anuală.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  13 Septembrie 2016, 00:35

Cu rugaciune dragă Sabau. Si cu evitarea tuturor inventiilor moderne (gen internet, tv, cuptor cu microunde, etc). Asta e singura soluție. Cel puțin sub conducerea ta.

haideusicfr
haideusicfr  •  12 Septembrie 2016, 21:06

Haide U ! Succes unei noi echipe si sper unei ..noi ,adevarate ,fair-play galerii!

1582385585396402
Nicolae Doroftei  •  12 Septembrie 2016, 19:24

Sper sa se construiasca o echipa frumoasa!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează