FOTBAL  »  LIGA 2  »  GLORIA BUZĂU

Ion Viorel a explodat după victoria cu Oțelul, 2-0: "Am dat afară şase boschetari nenorociţi!"

Articol de - Publicat luni, 07 martie 2016 00:00

Antrenorul buzoienilor a "explodat" la finalul meciului câștigat în deplasare la Galați.

Chiar dacă a bifat o victorie și a plecat cu toate cele trei puncte de la Galați, după ultima etapă din L2, Ion Viorel a fost un car de nervi la finalul partidei.

"Sincer, am vrut să boicotăm meciul pentru că s-a jucat în nişte condiţii execrabile. Un astfel de gazon n-am mai văzut de mult! Parcă eram pe Lună. Nu se poate așa ceva. Ce s-a întâmplat acum arată în ce hal a ajuns fotbalul românesc! Într-un oraş ca Galaţiul, să ai stadionul Oţelul cu gazon foarte bun şi totuși să ajungi să joci pe un teren aproape impracticabil, e inexplicabil!", a spus Ion Viorel.

"Am de luat 100.000 de euro!"

Apoi, tehnicianul s-a referit și la anchetele Federației legate de mafia pariurilor, într-o intervenție la Sport Total FM: "Poate că am greşit că am tăcut în ultima perioadă. Federaţia ne-a spus că jucăm la pariuri sportive și că de asta nu părăsim Gloria Buzau. Păi, Pălimaru are de luat 500 de milioane de lei vechi de la club, Marcu, 400, am o lista întreagă cu mari datorii către jucători. În vară, noi am dat afară şase boschetari nenorociţi, cu probleme, care au avut conturi la pariuri, iar FRF-ul se foloseşte de ei pentru a lupta împotriva noastră! Sunt declaraţiile celor şase împotriva declaraţiilor celor care joacă în continuare pentru club. Sunt intrat într-o horă, dar nu pot să plec pentru că am de luat de la club peste 100.000 de euro!".

"Vioară" a vorbit și despre problemele fostei campioane, care nu sunt similare la majoritatea echipelor din L2: "Suntem şi noi în insolvenţă, datoriile sunt mari, avem jucători neplătiţi şi facem deplasări în ziua meciului. Am plecat cu luna pe cer pentru a ajunge la meciul ăsta cu Oțelul. Primarul Buzăului a fost condamnat recent pentru că a sprijin sportul, numai în România se poate întâmpla aşa ceva!".

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează