FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA SECUNDĂ

Ionuț Popa are o cerere specială: "Guvernul ar trebui să intervină în fotbal"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2015 22:20

Ionuț Popa, antrenorul celor de la Șoimii Pîncota din liga a doua, a cerut Guvernului României să intervină în fotbalul din divizia secundă.

"Cred că am muncit și noi serios în vara asta. Am avut și sprijinul autorităților locale, al conducerii. În condițiile astea, am reușit să obținem rezultate surprinzătoare.

Campionatul de abia a început, au trecut doar 6-7 etape. Nu știu ce pretenții foarte mari emitem, dar sper să jucăm în așa fel încît să adunăm puncte, iar punctele pe care le adunăm să ne ducă foarte sus.

E o diferență între fotbalul de acum 4-5 ani și cel de acum. Determinarea face diferența. Echipa noastră este determinată, am depășit și problemele financiare, jucătorii sînt mulțumiți. Atunci cînd ei se antrenează bine și sînt multumiți, apar și rezultatele.

Normal ar fi ca echipele să se adune, să se facă o singură serie, iar Guvernul să intervină. Trebuie o lege clară. Dacă ar fi o singură serie, se vor schimba și lucrurile în legatură cu banii de la televiziuni. O deplasare Pîncota-Constanța implică mulți bani, dar și Federația o să intervină", a declarat Ionuț Popa, la Sport Total FM.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
portardelegenda
portardelegenda  •  08 Octombrie 2015, 07:55

este adevarat ca la prima vedere sunt lucruri mult mai importante decat fotbalul dar : fotbalul facut cum trebuie inseamna educatie si cred ca e mult mai eficient in formarea tinerilor decat porcaria de sistem de invatamant existenta la noi in care se pompeaza vagoane de bani pentru a scoate semi analfabeti si someri cu diploma . FOTBALUL E VIATA IN REZUMAT si daca e facut asa cum scrie la carte va da o sansa acestei tari ca peste o generatie doua sa avem niste politicieni care facand fotbal sau sport la varste mici vor sti ce inseamna onoare demnitate( nu orgoliu) fair play , etc

zecs93
zecs93  •  08 Octombrie 2015, 00:03

sa ajute echipe ca pancota sa mearga pana la suceava in loc ca guvernu sa redea salariile si pensiile inapoi bugetarilor si oamenilor iesiti la pensie, mah popica, in viata sunt lucruri mai importante decat fotbalu !!!

699609450185246
John Nnx  •  07 Octombrie 2015, 23:31

SE V-A INTRODUCE SI CRITERIUL FINANCIAR ASA CUM ESTE SI IN LIGA PROFESIONISTA NORD AMERICANA DE FOTBAL ADICA IN LIGILE PROFESIONISTE SA JOCE NUMAI ECHIPE DIN ORASE MARI CARE SA POATA ATRAGE SPECTATORI SI SPONSORI IN FOTBAL. CAT DESPRE LEGE ESTE FOARTE SIMPLA. VREM SA NE LUPTAM CU NEMTII ATUNCI NE TREBUIE LEGILE DIN GERMANIA. ACELEASI LEGI CA IN GERMANIA DOAR "TRADUSE" IN LIMBA ROMANA. O DEPLASARE PANCOTA - CONSTANTA EU ZIC CA E EXCLUS. PANCOTA NU AR AVEA BANII DE DEPLASARE.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează