FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A TREIA

Izgonit de Becali, o fostă glorie stelistă pune umărul la renașterea fotbalului din Pitești

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 noiembrie 2016 13:37

După experiența nefastă de pe banca Stelei, Nicolae Dică a decis să înceapă de jos cariera de antrenor.

Astfel, în decembrie anul trecut Dică a fost instalat pe banca lui SCM Pitești, echipa finanțată de primăria din orașul care i-a dat pe Dobrin și Mutu. 

Dică a luat echipa de pe locul 7 și s-a luptat la promovare până în ultima etapă, pierzând însă accederea în eșalonul secund la "mustață" în detrimentul lui CS Afumați.

În ciuda faptului că a ratat promovarea, conducerea clubului a decis ca Dică să rămână și în actualul sezon pe banca piteștenilor, iar rezultatele au confirmat încrederea acordată: după 11 etape, SCM Pitești este pe primul loc în Seria a treia a Ligii a treia, la nouă puncte distanță de Sporting Roșiori, ocupanta locului secund.


"Fotbalul piteştean trebuie să revină în Liga 1, acolo unde îi este locul şi voi face tot ce ţine de mine să îndeplinim acest obiectiv" Nicolae Dică

Suporterii argeșeni au încercat să reînvie spiritul echipei vechi

Pe modelul altor echipe din România care au pornit din Liga  a patra finanțate de suporteri, și la Pitești s-a dorit realizarea unui proiect asemănător, astfel luând naștere FC Argeș 1953. 

Suporterii au înscris echipa în liga a patra și, după două sezoane, au reușit promovarea în liga a treia. Din păcate, lipsa unei susțineri concrete din partea unui investitor a făcut imposibilă participarea echipei în liga a treia, iar proiectul s-a stins rapid. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
sexilian
sexilian  •  07 Noiembrie 2016, 09:14

dute dica.........

para.para
para.para  •  06 Noiembrie 2016, 15:44

"SCM Pitești, echipa finanțată de primăria din orașul care i-a dat pe Dobrin și Mutu." - asta este o gluma sau la tabloidul lui gheorghe sunt angajati doar cei refuzati de digisport?

959296134160709
Muie Dinamo  •  06 Noiembrie 2016, 15:25
Postat de Florin Radu pe 06 Noiembrie 2016, 15:15

Ai uitat de clona *** pitesti:))) echipa ciobanului *** *** , rapid echipe ori fara suporteri stadion imn stema sigla s.au prin liga a 5 a impartita in 4 :)))))

....*** .... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează