FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC UNIVERSITATEA CRAIOVA

Jucătorii Craiovei s-au antrenat, dar nu se prezintă cu Slatina. Mititelu cere amînarea primelor două etape

Articol de - Publicat vineri, 28 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 februarie 2014 14:18

FC Universitatea Craiova a susţinut astăzi un antrenament în Leamna, la aproximativ 10 kilometri de Craiova. Au fost prezenţi 20 de jucători, fără Frăsineanu, care se alătură în această după-amiază.

Şedinţa de antrenament a fost condusă de Dragoş Bon, secundul lui Napoli de la Craiova, în condiţiile în care echipa alb-albastră nu are, deocamdată, un antrenor principal.

Echipa patronată de Adrian Mititelu a întrerupt negocierile cu Eugen Trică, cel care are şanse să semneze cu Concordia Chiajna. Unele surse spun că Nicolo Napoli este aşteptat în continuare la Craiova, mai ales că încă are un contract în derulare cu FCU.

În Leamna, Ciucă şi Săceanu au spus că au avut cele mai bune condiţii de antrenament din această iarnă, terenul fiind bun. În ciuda calmului de antrenament, jucătorii au explicat că nu se vor prezenta la partida cu Slatina, din prima etapă a returului Ligii secunde.

De altfel, Adrian Mititelu a cerut amînarea primelor două etape din retur, considerînd că FCU se află într-un caz de forţă majoră. Patronul Universităţii vrea ca oltenii să reînceapă campionul din etapa a 17-a, cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (96)
dash.berlin
dash.berlin  •  01 Martie 2014, 00:53

A adus asta Universitatea in ultimul hal :|

ipsilante
ipsilante  •  01 Martie 2014, 00:16

Nu ne mai jigniti RETINA dind mii de poze cu un dezaxat, chiar daca va plateste... E pacat de noi...

fcu1948
fcu1948  •  28 Februarie 2014, 20:06
Postat de cata_buc pe 28 Februarie 2014, 18:26

ok de cand e dosarul in instanta ???? cate termene au fost pana acum ??? a inceput judecata pe fond???? la cate instante se va merge ??? , cand se da verdictul referitor la dezafiliere ??? in portugalia un proces asemanator a durat 7 ani si e portugalia nu rrrromania , iar acest individ si-a dovedit "calitatile" manageriale se vede unde am ajuns ......

Nu-mi spune că ești expert în sistemul judiciar din Portugalia.......... Referitor la dosarul penal în care junt judecați inculpații sandu și dragomir, până acum au fost 3-4 termene de judecată, acum dosarul a fost trimis la camera preliminară. Oricum, având în vedere dispozițiile noului CPP, nu cred că procesul va dura mai mult d 2 ani, nu are cum în condițiile date.

Vezi toate comentariile (96)
Comentează