FOTBAL  »  LIGA 2  »  CEAHLĂUL

Jucătorii, pe zero! Cum a rezolvat Angelo Massone datoriile pe care Ceahlăul le avea către fotbaliştii săi

Articol de - Publicat vineri, 15 ianuarie 2016 00:00

Patron, dar şi administrator special după intrarea clubului în insolvenţă, italianul a elaborat un plan de reorganizare conform căruia salariaţii, inclusiv componenţii lotului, nu îşi vor mai recupera restanţele de 575.419,88 de euro.

În iunie 2015, clubul Ceahlăul, condus de Angelo Massone, intra în insolvenţă. Recent, italianul, în calitate de administrator special, a semnat proiectul planului de reorganizare.

Gazeta a instrat în posesia documentului în care, paradoxal, deşi fotbaliştii sînt încadraţi la categoria salariaţi, nu vor încasa nici un leu din datoriile pe care le aveau de recuperat pînă în iunie. Iar suma totală a datoriei către aceştia şi către restul salariaţilor este de 2,6 milioane de lei, adică de 575.418 de euro!

Trei categorii cu 100%

Dintre cele 5 categorii de creditori, trei urmează să primească 100% din sumele restante, în cei 3 ani cît va dura planul de reorganizare. Aceştia sînt creditorii garantaţi (băncile), creditorii bugetari şi cei indispensabili (utilităţile).

Deşi la creanţe bugetare apare o datorie de numai 4.065 de lei, cele trei catogorii care îşi vor recupera integral sumele sînt de ajuns să voteze "pentru" şi planul să treacă în Adunarea Generală a creditorilor, programată pentru 22 ianuarie. Ulterior, acesta trebuie să fie avizat de un judecător sindic.

"Fotbaliştii ies iar păcăliţi prin insolvenţa clubului. E incredibil cum o categorie care are de luat 4.000 de lei poate decide pentru una care ar trebui să primească 575.000 de euro!"
Lucian Enache, jurist AFAN

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
argus
argus  •  18 Ianuarie 2016, 17:41

O federatie de fotbal "***"!. Dupa ce au "uns" ca sef al arbitrilor un strain (cu marea calitate de "plimbaret" si, dovedit, incapabil sa demonstreza fie a fi "peste" arbitrii romani, precum Craciunescu) inghite pe "nerasuflate", matrapazlacurile acestui Angelo Massone , DESI, are motive intemeiate pentru a-l actioa in judecata pentru reaua credinta cu care a administrat clubul. Pentru "documentarea" FRF, le sugerez sa citeasca articolele de presa din perioada in care Massone "se cerea" patron" lai Rapid, scanadlurile pe aceasta tema cu Zamfir si "masonul" s.a.m.d. FRF insa, si in acest caz, se dovedeste ca nu este capabila sa vada cum impostorul "de import" (de parca nu avem destui autohtoni!) isi face de cap, casa-i "pohta ce-a pohtit"!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează