FOTBAL  »  LIGA 2  »  FOTBAL MIC

Juniori fictivi în L3 » Ciudăţeniile fotbalului mic: cum poate rata Axintele promovarea în Liga a 2-a

Articol de - Publicat sambata, 25 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 24 mai 2013 22:17

Liderul din C2, Axintele, ar putea rata promovarea în L2 în favoarea Buzăului fiindcă nu şi-a înscris echipă de juniori la judeţ. AJF Ialomiţa şi AJF Călăraşi au raportat la FRF competiţii inexistente!

Fotbalul mic mai scoate la iveală un episod incredibil: campionate fictive la juniori! E cazul a două AJF-uri, Ialomiţa şi Călăraşi, care au intrat într-o anchetă FRF după ce federaţia a fost sesizată de manevrele bizare petrecute la ambele asociaţii.

Iar povestea sună în felul următor. Formaţiile din L3 sînt obligate să aibă echipe de juniori C,D şi E în competiţiile judeţene. "La Ialomiţa şi Călăraşi au raportat campioane din burtă, fără să se joace nici un meci!", spun surse GSP.

Întîmplarea are repercusiuni către lupta pentru promovare în L2. Aflînd despre manevră, preşedintele Gloriei Buzău, Dan Tulpan, a făcut memoriu la FRF, solicitînd lămuriri despre situaţie.

Asta fiindcă trupa din Crîng, locul 2 în C2, se bate pentru accesul în liga secundă cu Viitorul Axintele, exotica trupă ialomiţeană care conduce seria, cu un avans de 12 lungimi înainte cu două runde de final. FRF va lua însă în discuţie depunctarea celor de la Viitorul, iar Buzăul speră să urce în L2 la "masa verde"!

"Dacă au existat fizic juniorii în campionatul judeţean?! Alo, alo, nu vă mai aud! Sînt la un meci. La revedere!" (Mihai Basarab, preşedinte AJF Ialomiţa)

"Aşa e! Nici una dintre formaţiile călărăşene din liga a treia nu are echipe la juniori, în judeţ!" (Bratu Caţaroş, preşedinte AJF Călăraşi)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fortzzza
fortzzza  •  25 Mai 2013, 21:14

Vezi aici declaratiile finantatorului echipei ialomitene si cele ale presedintelui AJF Ialomita. ://youtu.be/Gm3mB45Buqk

Vezi toate comentariile (1)
Comentează