FOTBAL  »  LIGA 2  »  REZULTAT

Juventus București e principala candidată la promovare! A câștigat și cu Satu Mare și are planuri mari

FOTO: FRF.ro
FOTO: FRF.ro

Articol de - Publicat miercuri, 21 septembrie 2016 21:13

Juventus Bucureşti a trecut la limită, scor 1-0, de Olimpia Satu Mare într-un meci aspru, dârz, cu multă adrenalină, desfăşurat în cadrul etapei cu numărul 8 din eşalonul secund.

Bucureştenii au legat o nouă victorie, după succesul clar, 3-0, cu FC Clinceni, prin golul reușit din penalty de Bogdan Chipirliu în minutul 27 al disputei. Acelaşi jucător marcase toate golurile echipei sale şi în disputa cu FC Clinceni ajungând acum la cota şapte în clasamentul golgeterilor.

"A fost un joc dificil, în compania unui adversar valoros care a oferit o replică consistentă. S-a văzut, în cazul nostru, că este dificil să etalăm aceeaşi prestaţie în două jocuri desfăşurate la un interval de patru zile.

Ne gândim deja la următorul meci, cel de la Călăraşi, la fel de dificil dar pe care ne pregătim să îl depăşim cu un alt rezultat favorabil", a punctat, după meciul din Colentina, Gheorghe Chivorchian, preşedintele lui Juventus Bucureşti.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
tihi
tihi  •  22 Septembrie 2016, 13:20

Cu jocul prestat la Sfantu Gheorghe cu SEPSI,nu ajunge nici pe locul secund in B...stau departe de Liga 1 !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează