FOTBAL  »  LIGA 2  »  JUVENTUS BUCUREȘTI

Juventus București, victorie importantă cu Luceafărul pe teren propriu! Încă un pas spre promovarea în Liga 1

Articol de - Publicat luni, 06 martie 2017 09:31

Juventus Bucureşti a câştigat greu duelul de acasă cu Luceafărul Oradea chiar dacă echipa antrenată de Daniel Opriţa a fost, pe tot parcurul meciului, vioara întâi a disputei.

După ce s-a desprins rapid la două goluri, Chipirliu şi Mihăescu punctând pentru Juventus, bucureştenii au primit gol la ultima fază a primei reprize atunci când a marcat Marius Matei.

Partea secundă a început prost pentru gazdele care l-au pierdut, în minutul 52, pe Mihăescu, eliminat de centralul Robert Avram pentru două cartonaşe galbene. A urmat o parte secundă atractivă, cu ocazii la ambele porţi, în care s-au remarcat, în primul rând, cei doi portari.

Relu Stoian şi Alin Goia au avut intervenţii de efect care au blocat tabela de marcaj la configuraţia din finalul primei reprize. "Am jucat slab, dar şi aşa cred că puteam scoate mai mult de la acest meci", a spus, la final, atacantul orădean Sergiu Arnăutu care a primit şi banderola de căpitan a Luceafărului în meciul contra unei formaţii al cărui tricou l-a purtat în urmă cu doi ani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează