FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSM RM. VÎLCEA

Juventus oferă 900.000 de euro pentru un puşti român de 16 ani » Mănuşile-miracol

Articol de - Publicat marti, 28 decembrie 2010 00:00

Laurenţiu Brănescu, portarul titular al "naţionalei" U17, ar putea ajunge în ianuarie la Torino. Dar Man. United, Chelsea şi Liverpool nu cedează

Povestea acestui copil hipertalentat de la CSM Rm. Vîlcea, care debuta în Liga a II-a la 15 ani, cînd avea deja 1,92 m, a apărut în Young Gsp pe 6 octombrie 2009.

Acum, la 16 ani, "Young Gulliver" (cum titra ygsp.ro) este ţinta marilor cluburi europene. Iar agenţia calciomercato a dezvăluit ieri că "Juventus l-a găsit pe noul Buffon, pregătind o ofertă de 900.000 de euro pentru ianuarie: 75 la sută la semnarea contractului şi 25 la sută cînd joacă primul meci la seniori. În jurul tînărului Brănescu s-a declanşat o licitaţie continentală, dar Juve are o poziţie excelentă, înaintea lui Man. United, Chelsea, Liverpool, Arsenal şi Inter".

Surse din apropierea fotbalistului susţin însă că, deocamdată, Manchester este prima pe lista lui Laurenţiu. "E echipa mea preferată din străinătate", spunea puştiul în 2009. Şi "diavolii" au fost încîntaţi de Brănescu după perioada de probe din acest an.


"Sînt două echipe care negociază transferul lui Laurenţiu: Manchester şi Juventus. Totul se va regla la începutul lui ianuarie"
Cristi Buturugă, impresarul lui Brănescu

Timişoara l-a avut în mînă
Marian Iancu a dezvăluit ieri că Poli l-a dorit pe Brănescu în urmă cu doi ani, dar n-a vrut să plătească în schimbul său 300.000 de euro, atît cît solicitaseră şefii de la Rîmnicu Vîlcea. "Bătuserăm palma, dar mi s-a părut enorm preţul cerut. <Cum să dau 300.000 de euro pe un copil de 14 ani?!>, m-am gîndit atunci", a declarat patronul bănăţenilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
alpin
alpin  •  28 Decembrie 2010, 09:28

Talente avem! Antrenori-pedagogi nu mai avem. Nu mai avem un Ianovschi la Pitesti, un Patrascu la Hunedoara, etc. Nu mai avem un Mircea Lucescu sa-i puna in valoare, sa-i "inventeze". Doar Rednic a reusit, la Rapid sau Dinamo, sa lanseze tineri necunoscuti ca Bratu, D. Niculae, Ropotan sau Radu Stefan, cu care a castigat si titluri! Elev al lui nea Mircea...

ultrasulfcsb
ultrasulfcsb  •  28 Decembrie 2010, 08:50

Cica nu avem talente, asta e exemplul clar despre cat de mult se pricep cluburile noastre in selectia jucatorilor de viitor ;)

paul.o.53
paul.o.53  •  28 Decembrie 2010, 07:52

Ma bucura insa la portari soarta este ingrata pentru ca longevitatea intre buturi este uriasa. La un club mare ca cele mentionate risca sa ramana rezerva vreo 10-15 ani; poate ar fi mai bine sa mearga la o echipa mai slaba din una din ligile mari dar sa fie titular, sa-si faca o cart de vizita ( ca Peter Ceh ).Pina una alta M.United se pare ca il ia pe Adler de la Leverkusen care nu a fost titularul germanilor la CM doar fiind accidentat ( 24 ani, deci inca 10-15 inainte)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează