FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA V CONSTANŢA

KO cu repetiţie » Încă un arbitru din Constanţa a fost atacat la un meci din fotbalul mic

Articol de , - Publicat luni, 12 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 11 mai 2014 23:51

După ce Marian Carson a fost desfigurat săptămîna trecută, un alt arbitru constănţean, Ionel Nae, 26 ani, a fost lovit feroce la un meci de L5!

"I-am dat «roşu» portarului de la oaspeţi. Au ameninţat că se retrag de pe teren, iar un coleg de-al său, Tudorel Lupu, m-a lovit urît, cu talpa, în coapsă. Mi-au rămas urme de la crampoane. Apoi, Lupu a devenit mieluşel şi a rupt-o la fugă!", povesteşte "centralul" Ionel Nae. Farul Tuzla - Oil Terminal, L5 Constanţa, s-a întrerupt la 1-0, în minutul 41.

Arbitrul s-a declarat siderat: "Aţi văzut cum a fost bătut colegul Carson. Anul trecut am păţit la fel! Atunci, agresorul a primit şase luni de închisoare cu suspendare!". Interesant e că Nae a jucat la Oil. "Era altă echipă, în L3. S-a schimbat tot de atunci!". :)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
vasyfin
vasyfin  •  13 Mai 2014, 14:16

in curand si in liga 1 va fi,,,,ca doar se va juca pe sate.

srncta
srncta  •  12 Mai 2014, 12:08

@ovidiu_3003 ... vino frate si arbitreaza tu daca te crezi in stare... dar dupa 1 an maxim... poate si mai putin o sa`ti dai seama ca baietii astia care arbitreaza chiar stiu ce fac acolo... jucatorii nu stiu regulamentul... aici e marea problema...

ortega
ortega  •  12 Mai 2014, 11:26

Băh , da' pe Dima ăla când îl curentează cineva ? Sau pe Clonțescu ... Sau pe preacuviosul Tudor ... Sau ... aproape toți , că sunt behăitori ynfecti ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează