FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A 3-A

KO în Covasna » Scandal la cel mai încins meci al Seriei a 6-a

Articol de - Publicat marti, 24 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 23 septembrie 2013 20:06

Liderul FC Zagon a învins cu 2-0 pe Conpet Ploieşti, însă prahovenii acuză: "Preşedintele lor, Kelemen, a lovit un jucător, iar un fan intrat pe teren şi a agresat alt fotbalist!".

Una dintre favoritele la promovare în divizia secundă, FC Zagon, s-a instalat, după doar patru etape, pe primul loc în Seria C6. Însă rivalele îi contestă supremaţia!

Oficialii celor de la Conpet Ploieşti, prin antrenorul Florin Pîrvu, au declarat că, la finalul meciului din Covasna (0-2), preşedintele gazdelor, Ferencz Kelemen, a lovit un fotbalist!

"S-a dus la Ionuţ Maria şi i-a dat un pumn! În tot acest timp, un suporter a sărit gardul şi l-a lovit pe alt jucător, Stanca. Să nu mai vorbesc de maniera de arbitraj, «centralul» le-a dat un penalty gratis!", a spus Pîrvu după meciul direct de sîmbătă.

Prahovenii au acuzat şi lipsa oamenilor de ordine de la stadion! Kelemen nu a putut fi contactat.

"Nu s-a întîmplat nimic notabil, doar o serie de înjurături şi îmbrînceli. Iar de lipsa paznicilor nu se poate pune problema" (Csaba Borbely, atacant FC Zagon)

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
razvvv
razvvv  •  25 Septembrie 2013, 07:58

evenimente des intalnite in ligile inferioare. Pacat insa ca nu face nimeni nimic. Astia mai erau si unguri.... Ma intreb totusi...daca sorul era in favoarea oaspetilor...se rezumau la cate un pumn pt doi jucatori ? Cred ca ii linsau pe "gazari" cu arbitru cu tot !!!!

otto94
otto94  •  24 Septembrie 2013, 17:54
Postat de ovidiu_3003 pe 24 Septembrie 2013, 09:21

I au batut ungurii pe gazari ...asa le trebuie daca sunt din patria hotilor ...

noi suntem din patria hotilor , nu din patria prostilor =)))

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  24 Septembrie 2013, 12:44

Uefa ...ce cauti aici ? ...du te in uefa mea ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează